Μετά το viral «ουστ»: Η ατάκα της χρονιάς από τον Άδωνι στον Πολάκη πέρασε στο ντούκου… (Vid)

Μετά το viral «ουστ»: Η ατάκα της χρονιάς από τον Άδωνι στον Πολάκη πέρασε στο ντούκου... (Vid)

Θα έπρεπε να έχει σηκώσει πολύ περισσότερο «θόρυβο».

Άδωνις Γεωργιάδης εναντίον Παύλου Πολάκη επεισόδιο… χάσαμε το μέτρημα!

Ο υπουργός υγείας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν «αντιμέτωποι» γι’ ακόμα μία φορά στη Βουλή, στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων. Φυσικά, η σκηνή που έγινε viral δεν ήταν άλλη από το «ουστ» του Γεωργιάδη προς τον Πολάκη, που «έπαιξε» πολύ και παντού σε όλα τα κανάλια και τα social media.

Φυσικά, ως γνωστόν, μετά το τέλος του συγκεκριμένου… ματς ανάμεσα στους δύο, ο υπουργός της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε, με τον τρόπο του, συγγνώμη. «Κακώς είπα το “ουστ”. Το αναγνωρίζω, άνθρωπος είμαι, με βρίζατε επί 15 λεπτά. Μου ξέφυγε, χρεώστε μου ανθρώπινο σφάλμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η παραδοχή του λάθους δεν ήταν η σημαντικότερη ατάκα του κ. Γεωργιάδη, καθώς είχε προηγηθεί… βόμβα.

Σε τι αναφερόμαστε; 

Στο γεγονός πως ο νυν Υπουργός Υγείας αναγνώρισε το έργο του πρώην Αναπληρωτή (ο Πολάκης, θυμίζουμε, ήταν στο συγκεκριμένο πόστο από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως και τον Ιούλιο του 2019), λέγοντας πως «Ο Πολάκης έτρεξε όταν ήταν στο υπουργείο». 

Παρά το γεγονός πως, εν συνεχεία, φρόντισε να πεις πως «Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς εφευρίσκει συνομωσίες και διαφθορά για όλους τους άλλους που τον διαδέχθηκαν στο υπουργείο», ο… έπαινος δεν αλλάζει.

Κι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία όταν μιλάμε, στην πραγματικότητα, για δύο άσπονδους (πολιτικούς) «εχθρούς»…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.