«Δεν ξέρω εάν θα έχω κόμμα»: Η ατάκα – μαχαιριά του Τσίπρα για τον Πολάκη τα είπε όλα

polakis

Ο Αλέξης Τσίπρας με μία φράση έδειξε τι κάνει ο Πολάκης στον ΣΥΡΙΖΑ

Αντιδράσεις και εντός ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι εκφράσεις του βουλευτή Παύλου Πολάκη, με στόχο την γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα.

Αφορμή για το επεισόδιο στάθηκε η παρέμβαση του Παύλου Πολάκη σε εκπομπή του Attica ο οποίος κατήγγειλε ότι το υπουργείο Υγείας έχει εξαιρέσει από τη συνταγογράφηση σε δημόσιες δομές όσους πολίτες είναι ανασφάλιστοι.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε στην Μαρία Συρεγγέλα να το βουλώσει και να πάει να κάνει καμία δουλειά.


Ο Στέφανος Κασσελάκης επικοινώνησε με την γραμματέα της ΝΔ για να της ζητήσει συγγνώμη αλλά ο Παύλος Πολάκης είπε πως «δεν παίρνω λέξη πίσω».

Η οργή στον ΣΥΡΙΖΑ και η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα

Ο τρόπος που μίλησε ο Παύλος Πολάκης στην Μαρία Συρεγγέλα προκάλεσε αντιδράσεις και εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικά, η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη καταδίκασε με δημόσιες δηλώσεις τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη και σχολίασε πως «δεν θα υιοθετούσα το ύφος του και ας είναι φίλος μου».


Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παύλος Πολάκης βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται. Αρκετές φορές έχει τσακωθεί με τον Άδωνι Γεωργιάδη και έχει καταγγείλει σκάνδαλα με αποτέλεσμα να γίνονται… ομηρικοί καβγάδες.

Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται ο Παύλος Πολάκης έχει φέρει αρκετές φορές σε δεινή θέση τον ΣΥΡΙΖΑ που καλείται να απολογηθεί για το ύφος του. Και απ’ ότι φαίνεται αυτή η… κολόνια κρατάει χρόνια. Χαρακτηριστική για τη ζημιά που γίνεται στο κόμμα ήταν η φράση που είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το cnn.gr:

«Όταν διαβάζω στο κινητό μου τηλέφωνο ότι ο Παύλος Πολάκης έκανε νέα ανάρτηση σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν ξέρω αν θα έχω κόμμα». 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.