Δημοσκόπηση-«κόλαφος» για Δούκα: Περίπατος Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ… (Pic)

doukas-androulakis-pasok

Αποστομωτική απάντηση.

Σε ρυθμούς εσωκομματικών εκλογών κινείται το ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ημέρες, καθώς μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών- όπου και το Κίνημα δεν μπόρεσε ν’ «απειλήσει» τον ΣΥΡΙΖΑ για τη δεύτερη θέση- υπήρξε πολιτικός αναβρασμός στους κόλπους του κόμματος και αρκετοί ήταν εκείνοι που έθεσαν θέμα ηγεσίας.

Ως γνωστόν ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης σήκωσε το γάντι και είπε «ναι» στη νέα προσφυγή στις κάλπες, με τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, να δηλώνει «παρών», όπως και ο Παύλος Γερουλάνος. Εν συνεχεία υποψηφιότητα έθεσαν και οι Μιλένα Αποστολάκη, Μιχάλης Κατρίνης.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έδειχναν πως ο Χάρης Δούκας ερχόταν με… φόρα και πως ήταν το μεγάλο φαβορί για ν’ αναλάβει τα ηνία του ΠΑΣΟΚ, καθώς η αλήθεια είναι πως έχει μεγάλο ρεύμα στους κόλπους της παράταξης, ιδίως μετά την απίστευτη ανατροπή που έκανε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη.

Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός φαίνεται πως αντιστρέφεται η κατάσταση.

Κι αυτό γιατί ο Νίκος Ανδρουλάκης κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, όπως φαίνεται και από τη δημοσκόπηση της GPO για τα Παραπολιτικά. 

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση με αρκετά μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπος, συγκεντρώνοντας ποσοστό της τάξης του 39,4%. Ακολουθεί ο Χάρης Δούκας με 22,3% και ο Παύλος Γερουλάνος με 19,9%.

Δημοσκόπηση-«κόλαφος» για Δούκα: Περίπατος Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ... (Pic)

Στην τέταρτη θέση είναι η Μιλένα Αποστολάκη με 7,9% και, τέλος, ο Μιχάλης Κατρίνης με 5%.

Βέβαια, μην ξεχνάμε πως τα πάντα θα κριθούν, κατά πώς φαίνεται, τη δεύτερη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών, όμως είναι πασιφανές πως ο Ανδρουλάκης δε θα «πέσει» εύκολα…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.