Χάρης Δούκας τέλος… 

Χάρης Δούκας τέλος… 

Τι θα συμβεί; 

Μέρα με μέρα προστίθενται στελέχη που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την διεκδίκηση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ.

Μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, στις 6 Οκτωβρίου αναμένεται να γίνουν οι εκλογές για την ηγεσία με όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή να έχουν αφήγημα το νέο ΠΑΣΟΚ που θα καταφέρει να νικήσει τη ΝΔ.

Νίκος Ανδρουλάκης, Μιλένα Αποστολάκη, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης έχουν ήδη δηλώσει πως θα κατέβουν στις εσωκομματικές εκλογές.

Ανοιχτό «παράθυρο» υποψηφιότητας στις εσωκομματικές εκλογές έχει αφήσει και η Νάντια Γιαννακοπούλου ενώ δεν αποκλείεται να δώσει ηγετικό «παρών» η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πρώην επίτροπος στην ΕΕ, Άννα Διαμαντοπούλου.

Οι δημοσκοπήσεις δίνουν ένα προβάδισμα στον Χάρη Δούκα για την προεδρία, ωστόσο το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει αφού αρκετοί παραμένουν αναποφάσιστοι.

Τέλος ο Δούκας

Οι εκλογές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ είναι η μεγάλη ευκαιρία του Χάρη Δούκα αλλά και η τελευταία ευκαιρία για το ιστορικό κόμμα, τουλάχιστον με τη μορφή που το γνωρίζουμε.

Ο κ. Δούκας κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσει την δημαρχία της Αθήνας, κάνοντας μια μικρή προεκλογική εκστρατεία. Ωστόσο, πλέον διεκδικεί και την προεδρία και φαίνεται πως έχει τα φόντα για να γίνει ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Εάν και εφόσον εκλεγεί, θα είναι δύσκολο να δικαιολογήσει τη διπλή θέση σε δημαρχία και προεδρία. Οπότε ο Χάρης Δούκας θα αποτελέσει παρελθόν από τον δήμο της Αθήνας και θα μπει τέλος στη μικρή του θητεία.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.