«Κλέβει» σημαντικό βουλευτή από τη Νέα Δημοκρατία ο Βελόπουλος… 

Δημοσκόπηση-«γροθιά» για Βελόπουλο…

Το παρασκήνιο 

Οι ευρωεκλογές προκάλεσαν… χαμό στο πολιτικό σκηνικό με το ΠΑΣΟΚ να προκηρύσσει εκλογές για πρόεδρο, τον ΣΥΡΙΖΑ να χωρίζεται σε «Κασσελακικούς» και μη, αλλά και τη ΝΔ να δοκιμάζεται από αντιδράσεις αρκετών βουλευτών για την πολιτική Μητσοτάκη.

Η πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σημαδεύτηκε από εντάσεις με βουλευτές να εξαπολύουν «πυρά» για την πολιτική του πρωθυπουργού αλλά και το σύνθημα «πάμε μπροστά».

Ποιον «κλέβει» ο Βελόπουλος

Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριου Σαλμά, ο οποίος είπε πως δεν καταλαβαίνει το σύνθημα «πάμε μπροστά» και εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό: «δεν έχω τίποτα με τους υπουργούς γιατί το επιτελικό κράτος είστε εσείς με πέντε συνεργάτες σας που τους στέλνετε έτοιμα τα νομοσχέδια».

«Είμαστε με τους πολλούς ή τους λίγους; Χτυπήσατε τη φοροδιαφυγή στα πετρέλαια; Κάνατε τίποτα για τους πολλούς; Τους λίγους ή τους πολλούς; Για παράδειγμα, πατάξαμε τα υπερκέρδη στα καύσιμα; Επιμείνατε στα ομόφυλα χωρίς να πείτε ποιος σας το ζήτησε. Κάνετε πολιτική με πέντε συνεργάτες σας», ανέφερε ο κ. Σαλμάς.

Μετά από αυτή την τοποθέτηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον… περιμένει στη γωνία για να τον διαγράψει με την πρώτη στραβή, όπως αναφέρει το reader.gr

Ωστόσο, ο κ. Σαλμάς ήδη εργάζεται για το μέλλον του υποστηρίζοντας πως κάνει επαφές με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου για να εισχωρήσει στην ΚΟ.

Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι, αλλά θεωρείται βέβαιο το «διαζύγιο» Μητσοτάκη-Σαλμά. Το θέμα είναι το πότε…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.