Βγαίνει με περίπατο: Η δημοσκόπηση που βγάζει… για πλάκα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Δούκα

Βγαίνει με περίπατο: Η δημοσκόπηση που βγάζει… για πλάκα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Δούκα
Ο δήμαρχος Αθηναίων έχει κοινό!

Ο Χάρης Δούκας απάντησε στο κάλεσμα του Μανώλη Χριστοδουλάκη να στηρίξει τον Δήμαρχο Αθηναίων στη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, με τη χαρακτηριστική φράση «πάμε τώρα» δείχνοντας την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος.

Ο δήμαρχος Αθηναίων σε ανακοίνωσή του στα κοινωνικά δίκτυα, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Πάμε, για να εμπνεύσουμε ξανά και να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή. Μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση, για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης του 21ου αιώνα, των μεγάλων αλλαγών».

Ο Χάρης Δούκας ανοίγει τα χαρτιά του

Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στον ΑΝΤ1 προανήγγειλε ότι την Κυριακή θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

«Την Κυριακή έχουμε την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ κι εκεί θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ενώσει», συμπλήρωσε ο ίδιος αναφορικά με τα σενάρια και τις ζυμώσεις στην Κεντροαριστερά.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ο χώρος που θα μπορούσε να δημιουργήσει τις βάσεις για τη μεγάλη, ευρεία κεντροαριστερή παράταξη» είπε και συμπλήρωσε: «Καλούμε τους πολίτες να έρθουν στο ΠΑΣΟΚ»

Όσον αφορά τη θέση του Δημάρχου Αθηναίων ξεκαθάρισε πως «σε οποιαδήποτε εξέλιξη δεν θα αφήσω τον Δήμο της Αθήνας».

Η δημοσκόπηση που βγάζει τον Δούκα

Σε δημοσκόπηση που δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα, καταδεικνύεται πως αν ο Χάρης Δούκας κατέβει υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη περνά εύκολα στον δεύτερο γύρο.

Μάλιστα, στη μυστική έρευνα διαπιστώθηκε πως ο κ. Δούκας μπορεί να επικρατήσει στον δεύτερο γύρο έναντι του κ. Ανδρουλάκη με ποσοστό 60%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version