«Ας πρόσεχε»: Ο Κασσελάκης τελείωσε τον Τσίπρα με 2 λέξεις

Όλοι το είδαν, λίγοι το κατάλαβαν: Η κίνηση-πρόκληση on air του Κασσελάκη για τους εσωκομματικούς του αντιπάλους (Vid)
Δεν τα... σηκώνει αυτά ο πρόεδρος.

Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη φάση μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αξιωματική αντιπολίτευση κόντρα στις προ μηνών προβλέψεις που την ήθελαν να καταβαραθρώνεται στις πρόσφατες ευρωεκλογές και να μένει τρίτο κόμμα πίσω από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο τερμάτισε στη δεύτερη θέση αλλά πήρε κι ένα ποσοστό σχεδόν 15%- που, δεδομένων των συνθηκών, μόνο αμελητέο δεν είναι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την πρώτη εκλογική του μάχη δεν μπορεί να πανηγυρίζει ακριβώς, ωστόσο κέρδισε στα σημεία και μάλλον βγήκε πιο δυνατός στην επόμενη μέρα που, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου, θέλει να τον βρει στη θέση του πρωθυπουργού της χώρας.

Σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ δε θα συμμετέχει ο Γιώργος Τσίπρας. Ο ξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού μπορεί να ήταν από τους πρώτους, μαζί με τον Πολάκη, που στήριξαν την υποψηφιότητα Κασσελάκη απέναντι στην Έφη Αχτσιόγλου και ν’ «ανταμείφθηκε» γι’ αυτό με τη θέση του διευθυντή της Κ.Ο. του κόμματος, όμως οι πρόσφατες δηλώσεις του περί «αργομισθίας» και «αθλιοτήτων» εντός του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήχησαν πολύ καλά στ’ αυτιά του προέδρου.

Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες ο Στέφανος Κασσελάκης θα του δείξει την πόρτα της εξόδου, καθώς δε θεωρεί πως μπορεί να συνεχίσει να πορεύεται μαζί του σε πολιτικό επίπεδο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις διαρροές που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ο Stefanos «τελείωσε» τον Τσίπρα με δύο μόλις λέξεις: «Ας πρόσεχε»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version