Δεν καταλαβαίνει από ονόματα: Την τελειώνει ο Κασσελάκης…

Δεν καταλαβαίνει από ονόματα: Την τελειώνει ο Κασσελάκης…
Ο πρόεδρος... παίρνει κεφάλια 

Με το που ολοκληρώθηκαν οι ευρωεκλογές… άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου στον ΣΥΡΙΖΑ και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά την επόμενη μέρα…

Το μόνο βέβαιο είναι πως το καλοκαίρι θα είναι έντονο για τον Στέφανο Κασσελάκη που βλέπει την αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του να συνεχίζεται.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει να… κόβει κεφάλια τους τελευταίους μήνες με πρώτη απομάκρυνση στελέχους αυτή του Διονύση Τεμπονέρα.

Η ρήξη στις σχέσεις τους φαίνεται να προήλθε μετά την απόφαση του εργατολόγου να συμμετάσχει σε εκδήλωση της Νέας Αριστεράς.

Ακολούθησε η απόλυση του Θανάση Θεοχαρόπουλου από τον κ. Κασσελάκη και σύμφωνα με τον πρώτο «οι λόγοι είναι πολιτικοί».

Και στο τέλος ήρθε και η απόλυση ενός… Τσίπρα από τον Κασσελάκη. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Τσίπρας ενημερώθηκε ότι παύεται η συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ ως επιστημονικός συνεργάτης.

«Πρόκειται μάλλον για σύμπτωση, σε συνέχεια άλλων συμπτώσεων», ανέφερε με σαφώς ειρωνική διάθεση ο Γιώργος Τσίπρας.

Την «τελειώνει» ο Κασσελάκης 

Πολλοί θεωρούν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αποφασίσει σιγά και μεθοδικά να απομακρύνει όσους διαφωνούν μαζί του και εκφράζουν δημόσια τις απόψεις τους.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει λίστα με ονόματα. Όπως αναφέρει το newsit.gr, η επόμενη που θα δει την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο επίκεντρο κακόβουλων διαρροών παρά το γεγονός ότι και δούλεψε αποτελεσματικά στις ευρωεκλογές και η παρουσία της στο κοινοβούλιο είναι ιδιαίτερα καλή.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η επίθεση που δέχεται έχει την βάση της στο γεγονός ότι κάποιοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στην περιφέρειά της στις επόμενες εκλογές καθώς στις δικές τους δεν πηγαίνουν καλά.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι στο στόχαστρο της ηγετικής ομάδας του κόμματος είναι επίσης ο Κώστας Ζαχαριάδης αλλά και ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος έχει συστρατευθεί με τον Χάρη Δούκα στον δήμο της Αθήνας λέγεται ότι είναι ένα από τα πρόσωπα που μπορεί να απασχολήσουν την επικαιρότητα το επόμενο διάστημα.

Όσον αφορά τον Χρήστο Σπίρτζη ο οποίος έχει διαφοροποιηθεί από πολλές θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη όλα δείχνουν ότι δεν αποκλείεται να βρεθεί εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version