Δεν του το ‘χαμε: Δεν «μασάει» τελικά ο Στέφανος Κασσελάκης 

Δεν του το ‘χαμε: Δεν «μασάει» τελικά ο Στέφανος Κασσελάκης 

Τι είπε; 

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών φέρνει εξελίξεις στην κεντροαριστερά αφού κανένα από τα κόμματα του χώρου δεν πέτυχε τους στόχους του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης το είδε ως «ψήφο εμπιστοσύνης» για να συνεχίσει το έργο του, ο Νίκος Ανδρουλάκης ως ένα ακόμα, μικρό έστω, ανοδικό βήμα.

Οι διεργασίες παρασκηνιακά έχουν ξεκινήσει στον χώρο της κεντροαριστεράς με στελέχη να ζητούν ακόμη και την κοινή κάθοδο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές ενώ άλλοι θέλουν «γάμο» και κοινό αρχηγό.

Δεν «μασάει» ο Κασσελάκης

Από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως ήρθε για να μείνει αφού δείχνει αποφασισμένος να διεκδικήσει και άλλα αξιώματα…

Συγκεκριμένα, είπε πως σε περίπτωση ενιαίας συμπόρευσης της κεντροαριστεράς θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του νέου σχήματος ακόμη και απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε: «Εάν η κοινωνία θελήσει να είναι αυτό το νέο κυβερνών σχήμα προφανώς θα θέσω υποψηφιότητα για να εκλεγώ από τη βάση, γιατί δεν πιστεύω στις συμφωνίες κορυφής».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Στέφανος Κασσελάκης ρωτήθηκε για το πώς θα προχωρήσει η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ όταν οι δύο πλευρές έχουν ανταλλάξει βαριά λόγια το προηγούμενο διάστημα, όπως το «εκβιαζόμενος» που ειπώθηκε κατά του Νίκου Ανδρουλάκη από τον Στέφανο Κασσελάκη. Η έκφραση αυτή, όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., αναφερόταν τότε στην «άνευρη αντίδρασή του» για την παρακολούθησή του. «Θα σας πω και με μια δόση αυτοκριτικής ότι δεν ξέρω πως νιώθει ψυχολογικά κάποιος όταν γνωρίζει ότι ένα ολόκληρο σύστημα τον παρακολουθεί, εγώ θα ήμουν πιο επιθετικός νομικά», χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.