«Δεν μπορούν να πουν “μαμά”»: Το πρώτο μήνυμα Αναδιώτη μετά την εκλογή του έγινε viral 

«Δεν μπορούν να πουν “μαμά”»: Το πρώτο μήνυμα Αναδιώτη μετά την εκλογή του έγινε viral 

«Αγνόησε το αίσθημα του ελληνικού λαού, ποδοπάτησε τις αξίες του»

Έναν ευρωβουλευτή, ο οποίος μάλιστα είναι ο πρώτος στην σύντομη ιστορία της, εξέλεξε η «Νίκη». Πρόκειται για τον Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος έμαθε on air ότι τα επόμενα χρόνια θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο.

Ο ίδιος κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 11.000 ψήφους και ξεπέρασε κατά πολύ τον 2ο στο κόμμα του Δημήτρη Μεταλληνό (σχεδόν 8.000 ψήφοι).

Να σημειωθεί ότι στην τρίτη θέση της «Νίκης» ήταν με πάνω από 5.000 ψήφους ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης.


Το πρώτο μήνυμα που έγινε viral

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογή του ο Νίκος Αναδιώτης αναφέρθηκε στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών υποστηρίζοντας πως «δεν είναι δουλειά μου να κρίνω» και «είναι διαφορετικό πράγμα οι προσωπικές επιλογές του κάθε ανθρώπου και διαφορετικό πράγμα η επιβολή μιας αφύσικης και επικίνδυνης νοοτροπίας στον ηθικό, νομικό και παιδαγωγικό πολιτισμό μας. Μεγάλωσα με απέραντο σεβασμό στον ιερό θεσμό της οικογένειας, ως ένωση ενός άνδρα και μίας γυναίκας. Δεν είναι μόνο προσωπική μου άποψη. Αυτό λέει το Ιερό Ευαγγέλιο, το Σύνταγμά μας, η πολιτισμική μας παράδοση, η πανανθρώπινη λογική εδώ και χιλιετίες».

Μιλώντας στην Espresso, είπε πως «είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι υπάρχει πολύπλευρη ζημιά στον ψυχισμό των παιδιών. Σήμερα η Νέα Δημοκρατία ως νομοθέτης αγνόησε το αίσθημα του ελληνικού λαού, ποδοπάτησε τις αξίες του, έκλεισε αυτιά και μάτια στην επιστήμη, και τελικά τι έκανε: στέρησε από παιδιά το δικαίωμα να πουν τη λέξη “μαμά” μεγαλώνοντας! Αδιανόητο! Πρόκειται για πολιτικό, ηθικό και νομικό έγκλημα».

«Ο σεβασμός της θέλησης του άλλου πρέπει να αγκαλιάζει και τους σιωπηλούς και απροστάτευτους, όπως είναι τα μικρά παιδιά. Ανεχόμενοι αυτό το νομοσχέδιο, επιτρέπουμε ως κοινωνία να δημιουργηθεί μία γενιά παιδιών μεγαλωμένων με αφύσικο τρόπο ζωής και με τραυματισμένη, δυστυχώς, την ψυχολογία τους. Πώς τα παιδιά στα σχολεία θα διδαχθούν τη βιολογική πραγματικότητα και τη φύση των πραγμάτων; Τι θα διδαχθούν για την οικογένεια;», συνέχισε.

«Άραγε, για τέτοια δύσκολα ερωτήματα θα ανέθετε ποτέ κανένας γονέας την απάντηση σε μία πολύχρωμη ομάδα, που παρελαύνει προκαλώντας τη δημόσια αιδώ και προσβάλλοντας εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα; Γιατί το υπουργείο Παιδείας επιβάλλει κάτι ενάντια στη συνείδηση και στις προστατευόμενες από το Σύνταγμα αξίες των γονέων;» διερωτήθηκε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.