Η βασίλισσα του τριημέρου: Το νησί με 94% πληρότητα που θα βουλιάξει του Αγίου Πνεύματος

Η βασίλισσα του τριημέρου: Το νησί με 94% πληρότητα που θα βουλιάξει του Αγίου Πνεύματος
Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν...

Μπορεί ο κόσμος να στενάζει (δικαίως) από το βάρος της ακρίβειας, όμως συμβαίνει ένα παράδοξο: Τα νησιά (και φέτος) «βουλιάζουν» από τον ξένο και τον εγχώριο τουρισμό.

Οι ζέστες έπιασαν για τα καλά και όσοι είχαν κυκλώσει με κόκκινο μαρκαδόρο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα πρέπει να έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους. Ειδάλλως, μάλλον άργησαν.

Χαμός από προκρατήσεις

Οι προκρατήσεις στα νησιά των Κυκλάδων και του Αργοσαρωνικού για το τριήμερο από την Παρασκευή 21 Ιουνίου έως Δευτέρα 24 Ιουνίου φτάνουν έως το εντυπωσιακό 94%,  στα ακίνητα που διατίθενται προς βραχυχρόνια μίσθωση σε πλατφόρμες τύπου Airbnb, κάτι που σημαίνει πως όσοι δεν έχουν ήδη κλείσει κάτι, έχουν ελάχιστες πιθανότητες πλέον να βρουν κάτι της αρεσκείας τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της αγοράς τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν αυξητικές τάσεις στις προκρατήσεις, κάτι που σημαίνει ότι σε κάποιους δημοφιλείς προορισμούς η πληρότητα για τις συγκεκριμένες ημέρες θα φτάσει ακόμα και το 100%!

Στην Ύδρα τα πρωτεία

Αν κάποιος θέλει να επισκεφτεί την Ύδρα, τότε οι πιθανότητες να προλάβει κάποιο κατάλυμα είναι εξαιρετικά περιορισμένες, αφού η πληρότητα φτάνει το 94%! Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Νάξο (88%), την Κύθνο (86%) και την Αίγινα με 84%, πάντα σε ότι αφορά τα ακίνητα που διατίθεται για βραχυχρόνια μίσθωση σε πλατφόρμες τύπου Airbnb.

Τιμές για όλα τα βαλάντια

Σε ότι αφορά τις τιμές, παρότι δεν έχουμε μπει στην λεγόμενη full season, είναι αρκετά τσουχτερές, κάτι που όμως δικαιολογείται από την τεράστια ζήτηση.

Το κόστος μίσθωσης για τρεις διανυκτερεύσεις στις Σπέτσες κυμαίνεται στα 605 ευρώ, ενώ σε ότι αφορά την Ύδρα το ποσό ανεβαίνει στα 740 ευρώ.

Σαφώς μικρότερες είναι οι τιμές για το ίδιο τριήμερα στα κοντινά νησιά των Κυκλάδων, που είναι εξίσου δημοφιλείς προορισμοί.

Το κόστος μίσθωσης για 3 διανυκτερεύσεις στην Σύρο ξεκινά από τα 255 ευρώ για κατοικία 55 τ.μ., στην Τήνο το ποσό ανεβαίνει στα 355 ευρώ, ενώ στην Πάτμο οι τιμές κυμαίνονται από τα  455 ευρώ, πάντα για τρεις διανυκτερεύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version