Δεν το ξέχασε: Γι’ αυτό τελείωσε τον Αυγενάκη ο Μητσοτάκης

Ο πιο διάσημος οπαδός του ΟΦΗ ο Αυγενάκης

Τα μεγάλα λάθη του Κρητικού πολιτικού...

Όσο κι αν προσπάθησε να σώσει την καρέκλα του, τελικά δεν τα κατάφερε.

Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του, ο Λευτέρης Αυγενάκης να δεν κατάφερε να διατηρήσει το Υπουργείο του και ήταν ένα από τα «θύματα» του πρόσφατου ανασχηματισμού.

Μετά από 5 χρόνια συνεχής παρουσίας στα κυβερνητικά σχήματα σε διάφορες θέσεις, ο Κρητικός βουλευτής τέθηκε εκτός κυβέρνησης, αφού η αξιολόγηση του έργου του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης κρίθηκε ότι δεν ήταν πετυχημένη.

Έντονα παράπονα…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλυσε σε βάθος το πολιτικό μήνυμα των Ευρωεκλογοών και η ποιοτική ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος έδειξε μία πολύ έντονη δυσαρέσκεια στον αγροτικό πληθυσμό, που μεταφράστηκε σε πολύ χαμηλά ποσοστά στις περιφέρειες τους.

Συν τοις άλλοις οι κεραίες του έπιασαν έντονα παράπονα από την δυσκολία που συνάντησαν εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων να κλείσουν ραντεβού με τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, με τις διαμαρτυρίες να φτάνουν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου και τα αυτιά του Πρωθυπουργού.

Στροφή στην Θεσσαλία…

Αν σε αυτό προσθέσει κάποιος την έντονη δυσαρέσκεια πολλών πολιτών από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες, αλλά και τις φονικές πυρκαγιές, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την καθαίρεση του Λευτέρη Αυγενάκη θέλησε να ανακατέψει την τράπουλα και να αλλάξει λίγο το κλίμα.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μπαίνει ένας παλιός πολιτικός από την Καρδίτσα (Κ. Τσιάρας), με Υφυπουργό από την Λάρισα (Χ. Κέλλας), κάτι που σημειολογικά μαρτυρά την στροφή που θέλει να κάνει ο Πρωθυπουργός στην περιοχή της Θεσσαλίας, προκειμένου να κατευνάσει τους Θεσσαλούς ψηφοφόρους.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.