«Άνοιγμα» μετά τις Ευρωεκλογές: Καταλάβατε κι εσείς αυτό που καταλάβαμε κι εμείς για τον Μπογδάνο; (Vid)

Χαμός με τη φωτογραφία που ανέβασε ο Μπογδάνος στο facebook
Ρε λες;

Οι Ευρωεκλογές ήταν, σε πολιτικό επίπεδο φυσικά, το νούμερο ένα θέμα συζήτησης και ανάλυσης την εβδομάδα που διανύουμε, καθώς μετά την προσφυγή στις κάλπες την Κυριακή που μας πέρασε άπαντες θέλησαν να δουν λίγο πιο διεξοδικά το τι ακριβώς συνέβη.

Όπως έχουμε εξηγήσει ήδη, κανένα από τα τρία μεγάλα κόμματα δεν μπορεί να αισθάνεται κερδισμένο, καθώς Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ «ηττήθηκαν», παρά τα νούμερα που κατέγραψαν.

Ανάμεσα σ’  εκείνους που κλήθηκαν να σχολιάσουν τα τελικά αποτελέσματα ήταν και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει κλείσει το πολιτικό του γραφείο κι έχει επιστρέψει… full time στη δημοσιογραφία, γράφοντας, μάλιστα, και σε Μέσα του εξωτερικού.

Ο κ. Μπογδάνος στάθηκε στην άνοδο που παρουσίασαν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο οι (ακρο)δεξιές παρατάξεις, τοποθετήθηκε και για την επιτυχία της κ. Λατινοπούλου, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και την επίδοση που κατέγραψε η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ωστόσο, αν κάποιος «διάβαζε» πίσω από τις τηλεοπτικές του λέξεις, φαινόταν σαν να κάνει ένα κάποιου είδους «άνοιγμα» προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, παρά το γεγονός πως έχει επιστρέψει στη δημοσιογραφία εδώ και καιρό.

Ουδέποτε, ωστόσο, είπε πως η πόρτα της πολιτικής έχει κλείσει οριστικά γι΄αυτόν…

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version