Αστειότητα αυτό που συνέβη με τον Τάιλερ…

Αστειότητα αυτό που συνέβη με τον Τάιλερ…
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε «χτυπήστε εμένα»

Σε μία κίνηση που εξέπληξε αρκετούς ενώ άλλοι την ερμήνευσαν και ως υψηλού συμβολισμού, προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την κεντρική του ομιλία στην πλατεία Συντάγματος, ενόψει των ευρωεκλογών 2024.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του, ανέβασε στην εξέδρα τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, με τους δυο τους να χαιρετούν το πλήθος και μάλιστα ο δεύτερος να σφίγγει και τη γροθιά του.

Αναμφισβήτητα μία κίνηση την οποία δεν συνηθίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί. Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αναφερθεί και στην ομιλία του στη σχέση του με τον Τάιλερ Μακμπέθ λέγοντας πως «δεν κρύφτηκε» και πως «αυτός είναι ο άνθρωπός μου».

Αστειότητα αυτό που συνέβη με τον Τάιλερ

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη Τάιλερ Μάκμπεθ δεν ήταν στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε το Πόθεν Έσχες και των δύο.

Το πόθεν έσχες διέψευσε πανηγυρικά και τις αστειότητες που είχαν κυκλοφορήσει, δηλαδή ότι τα λεφτά τα έχει ο Tάιλερ και όχι ο Κασσελάκης!

Ο Τάιλερ εμφανίστηκε με ένα φοιτητικό δάνειο και με οφειλές σε πιστωτικές κάρτες συνολικού ύψους γύρω στα 170.000 δολάρια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε «χτυπήστε εμένα» όχι τον Τάιλερ που δεν έχει σχέση με την πολιτική. Δεν τον χτύπησε κανείς. Ούτε είχε λόγο να το κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version