Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται στα διευθυντικά γραφεία για το Ολυμπιακός-Φιορεντίνα στην OPAP Arena…

Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται στα διευθυντικά γραφεία για το Ολυμπιακός-Φιορεντίνα στην OPAP Arena…
Αναβρασμός πριν τον τελικό!

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα στις 29 Μαΐου ενόψει του τελικού του Conference League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

Τα μέτρα θα είναι ανάλογα με αυτά που εφαρμόζονται σχεδόν κάθε 17η Νοεμβρίου στην Αθήνα. Τουλάχιστον 48 ώρες πριν το τελικό γύρω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας θα έχει δημιουργηθεί ένα «πλέγμα ασφαλείας» .

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα τις ώρες προσέλευσης με διπλούς και τριπλούς ελέγχους των φιλάθλων σε δύο –τρεις ζώνες, ενώ θα δίνεται απευθείας εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ από ελικόπτερο και drones με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται στα διευθυντικά γραφεία…

Ο τελικός της διοργάνωσης έχει προκαλέσει… φρενίτιδα στους οπαδούς και φίλους των δύο ομάδων. Υπολογίζεται πως περί τους 20.000 θα βρίσκονται στην OPAP Αρένα εκ των οποίων οι 9.000 θα είναι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Τα εισιτήρια είναι δυσεύρετα, σαν να ψάχνεις… ψύλλο στα άχυρα και ένα εισιτήριο για τον αγώνα φαίνεται πως είναι το νούμερο ένα ρουσφέτι των ημερών!

Στα διευθυντικά γραφεία, τα αιτήματα για ένα μαγικό χαρτάκι πέφτουν βροχή ενώ όσοι έχουν φίλους και γνωστούς σε θέσεις τους προσεγγίζουν για να πάρουν ένα εισιτήριο.

Εισιτήριο έχουν ζητήσει και από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης είπε στον «αέρα» της ΕΡΤ στον πρωθυπουργό: «με έβαλε ο γιος μου να σας ρωτήσω εάν μπορούμε να βρούμε κάποιο εισιτήριο για τον τελικό του Conference. Εάν έχετε καμία άκρη».

«Αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε πολύ μακριά από τέτοια αιτήματα, γιατί εάν κάναμε οποιαδήποτε απόπειρα για να τα ικανοποιήσουμε, θα δυσαρεστούσαμε πάρα, μα πάρα πολλούς ανθρώπους. Καταλαβαίνω ότι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο καθώς πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, να είναι μία ομάδα στον τελικό του Conference» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

 

 

 

 

 

Οι πολιτικά έμπειροι υπουργοί έχουν να διηγηθούν πολλές ιστορίες με αρκετά ευφάνταστα ρουσφέτια που τους ζήτησαν κατά καιρούς οι ψηφοφόροι.

Πάντως, αυτές τις μέρες το νούμερο ένα ρουσφέτι στις λίστες των διευθυντών γραφείων είναι τα αιτήματα για ένα μαγικό χαρτάκι για τον τελικό του Conference League στις 29 Μαΐου στο γήπεδο της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version