«Κλείδωσε» και δεν αλλάζει: Αυτό το ποσοστό θα πάρει η Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές

nea-dimokratia
Τι μέλλει γενέσθαι;

Οι δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές δίνουν και παίρνουν ενόψει της 9ης Ιουνίου με τους αρχηγούς των κομμάτων να… λιώνουν τα παπούτσια τους για να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους.

Στις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται, η ΝΔ είναι πρώτη και ο ΣΥΡΙΖΑ παγιώνεται στην Αξιωματική Αντιπολίτευση. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση σε απόσταση αναπνοής.

Ενόψει των ευρωεκλογών, η ακρίβεια και τα εθνικά θέματα είναι ψηλά στην ατζέντα από όλα τα κόμματα προκειμένου να κερδίσουν ψήφους.

Η ΝΔ φαίνεται να κερδίζει πόντους μετά και τα όσα συνέβησαν με την νέα πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας αλλά και με την επιστολή Μητσοτάκη στην Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν για μέτρα κατά της κερδοσκοπίας.

Το ποσοστό που θα πάρει η ΝΔ στις ευρωεκλογές

Η ΝΔ φαίνεται πως οδεύει με μαθηματική ακρίβεια σε νίκη το βράδυ των ευρωεκλογών. Η πρωτιά της δεν απειλείται από κάποιο κόμμα αφού από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ έχει τουλάχιστον δέκα μονάδες διαφορά.

Το ενδιαφέρον πλέον είναι αν θα είναι κοντά στον πήχη του 33% που έθεσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και όλα δείχνουν πως θα το πετύχει. Μάλιστα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MRB Δημήτρης Μαύρος δήλωσε πως είναι εφικτό για τη ΝΔ να πιάσει τον πήχη του 33%.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version