Δεν πέφτει ποτέ έξω στα ελληνοτουρκικά: Μας πίκρανε πολύ ο Δένδιας 

Μετά την τελευταία δημοσκόπηση: Κ. Δένδια αυτό που «ζητάτε» δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει

Δεν το περιμέναμε... 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, αποκάλυψε πως απόλυτη προτεραιότητα της Ελλάδας είναι η δημιουργία ενός anti-drone, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

«Είναι μια προσπάθεια να περάσουμε τη δυνατότητα εφοδιασμού των Ενόπλων Δυνάμεων και σε υλικά νέας εποχής, αλλά και σε ανθρώπινο κεφάλαιο με δυνατότητες αντίληψης των προκλήσεων», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Δένδιας, μιλώντας στην επιτροπή.

Υπενθυμίζεται πως ο αντιναύαρχος εν αποστρατεία Γιάννης Εγκολφόπουλος είχε πει πως «αν το εφαρμόσουμε στα νησιά του Αιγαίου, θα είναι αδιαπέραστο».


Μας πίκρανε ο Δένδιας

Η δήλωση του κ. Δένδια για την δημιουργία ενός Iron Dome στην Ελλάδα μόνο τυχαία δεν ήταν… Και αυτό διότι πρόκειται για έναν άριστο γνώστη των ελληνοτουρκικών που βλέπει ότι δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα…

Ο Νίκος Δένδιας συμμετείχε στο DEFEA Conference 2024 και είχε πικρά νέα για το ελληνικό ακροατήριο, παρά τα όσα διαμηνύει το Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εκτίμησε πως τα πράγματα με την Τουρκία δεν βαίνουν προς αποκλιμάκωση κι είπε πως υπάρχει διεύρυνση της τουρκικής ατζέντας…


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.