Οι εκπλήξεις των τελευταίων δημοσκοπήσεων: Τα 3 κόμματα που μένουν εκτός Ευρωβουλής

Οι εκπλήξεις των τελευταίων δημοσκοπήσεων: Τα 3 κόμματα που μένουν εκτός Ευρωβουλής

Δεν το περιμέναμε!

Οι δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές δίνουν και παίρνουν ενόψει της 9ης Ιουνίου με τους αρχηγούς των κομμάτων να… λιώνουν τα παπούτσια τους για να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Interview, για λογαριασμό της Politic, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, κοντά στα ποσοστά που είχε λάβει το 2019 (33% με τη συμμετοχή να είναι στο 58,69 %) φαίνεται να κυμαίνεται η ΝΔ σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης και συγκεκριμένα να φτάνει το 30%.

Τη δεύτερη θέση, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, φαίνεται πως «κλειδώνει» στις επικείμενες ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, με το ΠΑΣΟΚ να παγιώνεται στην τρίτη θέση και με ποσοστά μεταξύ 11 και 12%.

Μάχη για την τέταρτη θέση αναμένεται να δώσουν ΚΚΕ και Ελληνική καθώς συγκεντρώνουν 6% και 7% αντίστοιχα.

Στο 4,5% ανέρχονται τα ποσοστά της Νέας Αριστεράς (4,5%), ενώ η ΝΙΚΗ (3,1%) είναι πολύ κοντά στο να εκλέξει τουλάχιστον ένα ευρωβουλευτή.

Τα τρία κόμματα που μένουν εκτός Ευρωβουλής

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης πάντως εκτός ευρωβουλής μένουν το ΜέΡΑ25 με 2,3%, όπως και οι «Δημοκράτες» (κόμμα Λοβέρδου), αλλά και Φωνή Λογικής (κόμμα Λατινοπούλου), ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 10%.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.