Οι δημοσκοπήσεις «μίλησαν»: Διπλός θρίαμβος για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ιδρυτικό μέλος της Χρυσής Αυγής υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Τι μέλλει γενέσθαι

Με τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου να απέχουν μόλις ένα μήνα και τους Έλληνες να προσέρχονται στις κάλπες για τέταρτη φορά μέσα σε ένα χρόνο, κυβέρνηση και αντιπολίτευση επέστρεψαν στο «ρινγκ» της πολιτικής σύγκρουσης μετά τη σύντομη πασχαλινή ανάπαυλα.

Μέσω social media, ανακοινώσεων αλλά και με κυρίαρχο θέμα την ακρίβεια, οι πολιτικοί αρχηγοί επιχειρούν να πείσουν τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες.

Στη ΝΔ αναδεικνύουν το έργο που έχουν επιτελέσει τα τελευταία χρόνια υποστηρίζοντας πως ένα ισχυρό ποσοστό θα δώσει το «πράσινο φως» στη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων.

Πολύ ψηλά στην ατζέντα του Στέφανου Κασσελάκη είναι τα εθνικά θέματα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.  Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να υιοθετήσει μια σκληρή γραμμή αναδεικνύοντας την «Πατριωτική Αριστερά» και ασκώντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση κατηγορώντας την για υποχωρητικότητα έναντι των γειτόνων.

Μάλιστα σχολιάζοντας τις κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Ερντογάν, η Κουμουνδούρου σημείωσε πως «η συστηματική υποχωρητικότητα της Αθήνας θέτει σε κίνδυνο τα συμφέροντα της χώρας. Η κυβέρνηση ανοίγει το δρόμο στην τουρκική κυβέρνηση να αμφισβητεί την την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας» κάνοντας λόγο για «λογική στρουθοκάμηλου» που ακολουθεί μπροστά στην τουρκική προκλητικότητα.


Διπλός θρίαμβος ΣΥΡΙΖΑ

Ενώ οι ευρωεκλογές πλησιάζουν, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει διπλό κέρδος και έχει παγιωθεί στη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπως φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις.

Πριν από ένα τρίμηνο, στην Κουμουνδούρου επικρατούσε… χάος και ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν σε δημοσκοπήσεις ακόμη και στην τρίτη θέση πίσω από το ΠΑΣΟΚ.

Πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει σταθερά, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, αφήνοντας πίσω το ΠΑΣΟΚ.

Ταυτόχρονα, παρά το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δέχεται πυρά από… παντού, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν πέφτουν αλλά παραμένουν σταθερά πάνω από 15%.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.