Μεγάλη νίκη του Γιώργου Αυτιά

Μεγάλη νίκη του Γιώργου Αυτιά

Τα κατάφερε!

«Είμαι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο, αλλά πρώτος στις καρδιές των ανθρώπων», είχε δηλώσει ο Γιώργος Αυτιάς που βλέπει ότι στις δημοσκοπήσεις για τους υποψηφίους της ΝΔ στις ευρωεκλογές βρίσκεται στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Ενώ ετοιμάζεται να δοκιμαστεί στην πολιτική μετά από χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση, ο Γιώργος Αυτιάς έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Όσα (δε) λέμε» στο OPEN ο Γιώργος Αυτιάς συγκλόνισε με την εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

Ο υποψήφιος με τη ΝΔ αποκάλυψε πως είχε καρκίνο του προστάτη και κατάφερε να βγει νικητής!

«Πέρυσι το καλοκαίρι, ενώ είχαμε ετοιμάσει τα πάντα για διακοπές, είχα κάνει μια εξέταση PSA, μου τηλεφωνεί ο γιατρός και μου λέει “ξέχνα το”. Μου λέει “αύριο χειρουργείο”. Το προλάβαμε στο τσακ. Κάνω έκκληση στους πάντες να κάνουν εξέταση. Ήταν καρκίνος του προστάτη. Ήταν ένα δύσκολο χειρουργείο και από εκεί και πέρα δεν λογάριασα ούτε διακοπές, ούτε τίποτα. Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν ότι “τώρα θα τα καταφέρεις, θέλω να ζήσω”. Παράλληλα, αλλάζεις πολλά πράγματα από όταν περνάς από ένα τέτοιο στάδιο. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, αλλά κάντε εξετάσεις. Εύχομαι σε όλους υγεία», είπε.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.