Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται: Δεν καταλαβαίνει ο Βελόπουλος…

«Θέλετε τον Έλληνα φοβισμένο!»: To σχόλιο του Βελόπουλου για τις μάσκες που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων

Με τίποτα, όμως.

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πολιτικά πρόσωπα των τελευταίων αρκετών μηνών. Συχνά-πυκνά κάνει κάτι που τον φέρνει στην επικαιρότητα και τα όσα συνέβησαν με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών- όταν και εξέφρασε σε όλους τους τόνους την αντίθεσή του, ακόμα και με παράφωνες… κορώνες- τον έβγαλαν όχι απλά κερδισμένο, αλλά τον απογείωσαν σε όλες τις σφυγμομετρήσεις.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης βλέπει το κόμμα του να φιγουράρει πάρα πολύ ψηλά στις μετρήσεις εν όψει Ευρωεκλογών, λιγότερο από έναν μήνα πριν τις κάλπες. Ειδικά στη Βόρειο Ελλάδα ο Βελόπουλος σαρώνει, καθώς είναι δεύτερο κόμμα.

Η Νέα Δημοκρατία- που έχει μία πτώση στα ποσοστά της που κυμαίνεται περίπου στις 6-7 μονάδες εν συγκρίσει με τις εθνικές εκλογές πέρυσι- έκανε ένα σαφές άνοιγμα προς τα δεξιά, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως γύρισε την πλάτη σε μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της. Εξ ου και οι επιλογές Μπελέρη-Αυτιά για τις Ευρωεκλογές. 

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως λέγεται και γράφεται επανειλημμένως πως η κυβέρνηση περιόρισε σημαντικά τις απώλειες, αυτό δεν ισχύει: η Ελληνική Λύση όχι απλά συνεχίζει να τις «κλέβει» ψηφοφόρους, αλλά έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που ακόμα και οι στοιχηματικές εταιρίες (που σπανίως πέφτουν έξω…) την έχουν ξεκάθαρο 4ο κόμμα πάνω από το ΚΚΕ, με βλέψεις τριάδας

Απίθανο και όμως… βελοπουλικό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.