Αυτογκόλ: Η μεταγραφή Κασσελάκη που στέλνει κόσμο στη Νέα Αριστερά

Αυτογκόλ: Η μεταγραφή Κασσελάκη που στέλνει κόσμο στη Νέα Αριστερά

Έκανε φάουλ

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, βρίσκονται στην Κέρκυρα για τις πασχαλινές τους διακοπές και συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης, με τον σύζυγό του, Τάιλερ. Ανάσταση έκανε στην κεντρική πλατεία και αντάλλαξε ευχές με τον κόσμο.


Στη συνέχεια τσούγκρισε αυγά στον Ναύσταθμο και δήλωσε πως το τσούγκρισμα δεν ήταν στημένο και ότι το αυγό που είχε δεν ήταν ξύλινο αλλά πραγματικό: «δεν έχω ανάγκη τίποτα ξύλινο, ούτε ο λόγος μου είναι ξύλινος σαν όλους τους πολιτικούς στην Αθήνα, ούτε ξύλινη είναι η καρδιά μου σαν όλους αυτούς που συγκαλύπτουν τα εγκλήματα».


Και μπορεί το Πάσχα να είναι… χαλαρό για όλους και μια ευκαιρία για ξεκούραση και σπάσιμο αυγών, όμως στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται για περιοδείες προκειμένου να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σχεδιάζει τις επόμενες επισκέψεις του στην περιφέρεια, μετά τις διακοπές του Πάσχα και τους…μπότηδες στην Κέρκυρα.

Όμως, επικρατεί έντονος προβληματισμός για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ που δεν φαίνεται στις δημοσκοπήσεις να φτάνουν το 18% που είναι και το επιθυμητό για τις ευρωεκλογές.

Ταυτόχρονα, στο κόμμα θεωρείται πως υπάρχουν διαρροές και εξαιτίας μίας μεταγραφής που έκανε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα, θεωρείται πως η μεταγραφή του Άρη Σπηλιωτόπουλου θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα αφού πρόκειται για ένα «καραμανλικό» στέλεχος της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, στη Νέα Αριστερά θεωρούν πως το «Σπηλιωτόπουλος effect» στον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έχει μετρηθεί στις δημοσκοπήσεις, είναι πολύ πιθανό να στείλει κάποιους από τους τελευταίους μουδιασμένους της αριστερής… ορθοδοξίας στο κόμμα τους.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.