Για ν’ αποφευχθούν τα «χειρότερα»: Δεν ήθελε να συναντηθεί με τον Κασσελάκη…

Για ν’ αποφευχθούν τα «χειρότερα»: Δεν ήθελε να συναντηθεί με τον Κασσελάκη…

Έφυγε... κακήν κακώς

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και παραδέχτηκε πως «δεν φανταζόμουν ότι θα είμαι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν έχω πει ψέμα για κάτι. Αν δεν θέλω να πω κάτι, απλά δεν το αναφέρω. Ειλικρινά σας συστήθηκα πριν έναν χρόνο και παραμένω ο εαυτός μου για όλα τα ζητήματα. Είναι όλα στο φως», ανέφερε και καταλόγισε στη ΝΔ πως δεν ασχολείται με τα προβλήματα των πολιτών αλλά με το να «χτυπάει» τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κασσελάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι ανάλγητη στα θέματα της υγείας και πως συνειδητά δεν επενδύει σε γιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι δουλεύουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες σε ένα υποστελεχωμένο σύστημα, με χαμηλούς μισθούς.


«Δεν έχουν ενσυναίσθηση, τα πιστεύουν αυτά που λένε, είναι στην κοσμάρα τους» σχολίασε, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «αλαζονεία του 41%».


Δεν ήθελε να συναντηθεί με τον Κασσελάκη…

Ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στο στούντιο της Κατερίνας Καινούργιου, ακριβώς δίπλα είναι το στούντιο του Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Στο πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρίσκεται ο Δημήτρης Παπανώτας που ήταν για… λίγο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από το ψηφοδέλτιο με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τη δήλωση που έκανε για τις κακοποιημένες γυναίκες.


Δημήτρης Παπανώτας και Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκαν σε διπλανά στούντιο αλλά δεν συναντήθηκαν. Σύμφωνα με το reader.gr, οι δυο τους δεν συναντήθηκαν γιατί ο δημοσιογράφος έφυγε… σκαστός, ίσως για να μην πέσει και πάνω στον πρόεδρο που τον απέπεμψε κακήν κακώς!

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.