Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα: Οριστική η απόφαση Τραμπ για την Ουκρανία μόλις βγει πρόεδρος

Έτσι την πάτησε: Το λάθος τεστ που έκαψε τον Ντόναλντ Τραμπ

Θα προκαλέσει παγκόσμιο... σεισμό

Η Ουκρανία βρίσκεται σε δεινή θέση αφού Ευρώπη και ΗΠΑ δεν είναι διατεθειμένες να δώσουν βοήθεια εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Την ίδια στιγμή, ο Ντόναλντ Τραμπ… καλπάζει στις δημοσκοπήσεις και σε περίπτωση που πάρει το χρίσμα αναμένεται να αντιμετωπίσει στα ίσα τον Τζο Μπάιντεν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ανακοινώσει ήδη πως έχει σχέδια και για τον πόλεμο στην Ουκρανία, τα οποία έχουν κέρδη για τη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, ο Ρεπουμπλικανός είναι έτοιμος να ασκήσει πιέσεις στην Ουκρανία για να παραχωρήσει την Κριμαία και την περιοχή του Ντονμπάς (Ντόνιετσκ, Λουγκάνσκ) στη Ρωσία.

Απόφαση Τραμπ για να τελειώσει ο πόλεμος σε 24 ώρες

Επικαλούμενη «άτομα που έχουν γνώση του θέματος» η εφημερίδα The Washington Post ανέφερε ότι το σχέδιο αυτό αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθος της δέσμευσης του Τραμπ να τελειώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία μέσα σε 24 ώρες από την επανεκλογή του, αντιστρέφοντας την πολιτική της κυβέρνησης Μπάιντεν που υποστηρίζει οικονομικά και στρατιωτικά το Κίεβο.

Μολονότι ο Τραμπ έχει κατ’ επανάληψη επιμείνει ότι μπορεί να τερματίσει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία σε μία μόνον ημέρα, δεν έχει ακόμη αποκαλύψει δημοσίως πώς σκοπεύει να το κάνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Washington Post o Τραμπ θεωρεί ότι Ρωσία και Ουκρανία αναζητούν πρόσχημα, που θα επιτρέψει στις δύο χώρες να φανεί ότι ηττήθηκαν, για να λήξουν τον πόλεμο.

Και μπορεί το επιτελείο του Τραμπ να διαψεύδει πως έχει τέτοιο σχέδιο, αλλά ο ίδιος δεν πρόκειται να το αποκαλύψει για να μην δεχτεί διεθνή… πόλεμο από τις χώρες που στηρίζουν την Ουκρανία που θα έχει ως συνέπεια να χάσει τις εκλογές.

Ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να παραχωρήσει στη Ρωσία τις περιοχές που η ίδια έχει ανακοινώσει πως κατοικούνται από Ρώσους για να τερματιστεί ο πόλεμος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.