«Ο νέος Κασιδιάρης»: Η ΝΔ «ξέφυγε»…

ilias-kasidiaris
Εντάξει, σα να το τράβηξαν πολύ, δε νομίζετε;

Ολοένα και περισσότερο ανεβαίνουν οι τόνοι στο πολιτικό σκηνικό, όσο πλησιάζουμε στις ευρωεκλογές που, αν μη τι άλλο, θα δείξουν πάρα πολλά για το πού κινείται το κάθε κόμμα και ποια είναι (στο περίπου, γιατί μιλάμε για την πιο «χαλαρή» εκλογική διαδικασία) η πραγματική δύναμη του καθενός.

Φυσικά, το μεγάλο ερωτηματικό δεν είναι η Νέα Δημοκρατία– πού όσο «πεσμένη» κι αν είναι, θα βγει πανεύκολα πρώτη-, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την αλλαγή στην ηγεσία του και τον Στέφανο Κασσελάκη έχει δει τα ποσοστά του να «βουλιάζουν» σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που στις περισσότερες δημοσκοπήσεις βρίσκεται στην 3η θέση, πίσω από το ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος Stefanos, λοιπόν, κάτι ό,τι μπορεί προκειμένου ν’ ανεβάσει τα ποσοστά της παράταξής του και σ’ αυτό το πλαίσιο θα «κατεβάσει» τον Νίκο Παππά στις ευρωεκλογές. Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, δεν… μασάει ιδιαίτερα, και πολλές φορές τα όσα λέει προκαλούν έντονες αντιδράσεις.

Αυτό ακριβώς συνέβη και μετά την συνέντευξη που έδωσε στην Σίσυ Χρηστίδου και το MEGA. Εκεί ο Παππάς έκανε λόγο για «κυβέρνηση δολοφόνων», με αφορμή την συμπλήρωση του ενός έτους από την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, με την Νέα Δημοκρατία να μην αφήνει ασχολίαστες τις δηλώσεις του και να του επιτίθεται με την σειρά της.

Πιο συγκεκριμένα, από το κυβερνών κόμμα διαρρέουν πως πρόκειται περί «νέου Κασιδιάρη» και ότι αυτά που κάνει και λέει είναι «Κασιδιαρισμοί», θέλοντας προφανώς να αποδομήσουν τη… μεταγραφή αεροδρομίου- όπως, τουλάχιστον, παρουσιάζεται από τα φίλα προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ μέσα- του Κασσελάκη.

Εντάξει, αν μη τι άλλο εξωφρενικά τραβηγμένος ο χαρακτηρισμός, δε νομίζετε;

Δείτε τι ακριβώς είπε ο Παππάς στην πρόσφατη συνέντευξή του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version