«Απασφάλισε» ο Κυριάκος: Χρυσή Ολυμπιονίκης-έκπληξη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Τι κρύβει η σιωπή του Μητσοτάκη για Άδωνι;

Το πήρε πάνω του...

Οι ευρωεκλογές του Ιουνίου πλησιάζουν με… ταχείς ρυθμούς, με τα ελληνικά κόμματα να τις έχουν κυκλώσει ως ένα γεγονός που θα επιβεβαιώσει την κυριαρχία τους (Νέα Δημοκρατία), ως κάτι που θα δείξει την ανοδική του τάση (ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και, όπως έχουμε πει, Ελληνική Λύση), ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για… damage control (ΣΥΡΙΖΑ) ή ως ευκαιρία να δουν πού βρίσκονται (Νέα Αριστερά).

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη η συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία είναι μείζονος σημασίας, παρά το γεγονός πως «κουβαλάει» το +23 από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ στη διπλή αναμέτρηση του 2023. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μια σαφή μείωση του ποσοστού της Νέας Δημοκρατίας– που, προφανέστατα, παραμένει το πρώτο κόμμα-, κι αυτό το κλίμα θέλει να το αντιστρέψει ο πρωθυπουργός.

Κινούμενος σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο πρόεδρος της ΝΔ ολοκληρώνει σιγά-σιγά το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του, το οποίο θα περιέχει κι ένα όνομα από… χρυσάφι.

Κυριολεκτικό χρυσάφι, θα μπορούσε να πει κανείς: η Βούλα Πατουλίδου- χρυσή Ολυμπιονίκης στην Βαρκελώνη το 1992- θα «κατέβει» με την Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές με στόχο, φυσικά, να «βγει».

Η κ. Πατουλίδου είναι Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη δημόσια τηλεόραση, οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν τον Απρίλιο, με το κυβερνών κόμμα να έχει το δικαίωμα να «κατεβάσει» έως 42 υποψήφιους.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.