Έκπληξη με το καλημέρα: Αυτό είναι το ποσοστό του Μπογδάνου με το νέο κόμμα του

Ο Μπογδάνος τα έβαλε με τον ΠΟΥ για ένα... πασχαλινό αυγό

Ποιο κόμμα της ακροδεξιάς απειλεί άμεσα.

Εθνική Συμφωνία λέγεται το νέο κόμμα του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και νυν ανεξάρτητου βουλευτή, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, το οποίο και ανακοίνωσε στις 5/4 στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός».

Το παρών στην εκδήλωση είχαν δώσει οι Φαήλος Κρανιδιώτης, Θάνος Τζήμερος οι οποίοι εκτός  θα συνεργαστούν με το νέο κόμμα, καθώς και άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που είναι παραγκωνισμένα τον τελευταίο καιρό και εκτιμούν ότι το κόμμα πηγαίνει προς την λάθος κατεύθυνση.

Σε νέα δημοσκόπηση της mrc η οποία παρουσιάζεται στο κυριακάτικο «Πρώτο Θέμα» ο συνασπισμός της «Εθνικής Συμμαχίας» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και η «Δημιουργία Ξανά» του Θάνου Τζήμερου παρουσιάζονται ως «Εθνική Δημιουργία» και όπως φαίνεται χτυπάει το 1% στην πρόθεση ψήφου των πολιτών.

Θυμίζουμε ότι η «Δημιουργία Ξανά» ιδρύθηκε το 2011 και το 2012 πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό της σε εκλογές, με 2,15% ενώ από τότε έχει καθοδική πορεία τόσο στις εθνικές εκλογές όσο και στις ευρωεκλογές.

Στην ίδια δημοσκόπηση ανησυχητικό φαίνεται να είναι το 2,1% που φτάνει το κόμμα του καταδικασμένου για ίδρυση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πρώην βουλευτή της Χ.Α., Ηλία Κασιδιάρη.

Στην πρόθεση ψήφου των κομμάτων κυβέρνησης, η διαφορά επί των εγκύρων, ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε ξανά για λίγο το 10%.

Έκπληξη με το καλημέρα: Αυτό είναι το ποσοστό του Μπογδάνου με το νέο κόμμα του

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.