Δεν γίνονται αυτά: Πάμε γι’ ανατροπή μεγατόνων στην υποψηφιότητα Αυτιά με την ΝΔ 

Δεν γίνονται αυτά: Πάμε γι’ ανατροπή μεγατόνων στην υποψηφιότητα Αυτιά με την ΝΔ 

Τι συμβαίνει;

Την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο Γιώργος Αυτιάς κατά την κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών, όπου ήταν επίτιμος προσκεκλημένος.

«Πριν αποχωρήσω από αυτό το επάγγελμα, πριν μου κάνει την τιμή η χώρα να φορέσω τη φανέλα της εθνικής, γιατί εκεί δίνεις αγώνα για την κοινωνία […] Δεν σκόπευα να πω τίποτα. Δεν είμαι πολιτικός, βρε παιδιά. Πρέπει όμως να πάει εκεί τουλάχιστον ένας που να ξέρει οικονομικά. Να είστε καλά, σας αγαπώ πολύ», είπε ο Γιώργος Αυτιάς.


Πάμε για ανατροπή;

Και μπορεί ο Γιώργος Αυτιάς να ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, όμως σε εξέλιξη είναι το θρίλερ των ευρωεκλογών!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τόσο καιρό «μαδήσει τη μαργαρίτα» για την περίπτωση Αυτιάς αφού θεωρείται πως έχει πρόσβαση στην εκλογική μάζα δεξιά της ΝΔ και είναι αναγνωρίσιμος, σύμφωνα με το ieidiseis.gr.

Όμως από τη ΝΔ δεν έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος… άλλα λέει, οπότε δεν αποκλείεται να βρεθούμε προ εκπλήξεων και να μην κατέβει υποψήφιος στις ευρωεκλογές!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.