Έκπληκτος μέχρι και ο Μητσοτάκης: Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση για τον Αυτιά…

Έκπληκτος μέχρι και ο Μητσοτάκης: Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση για τον Αυτιά…

Δείτε τα αποτελέσματα 

Το όνομα του Γιώργου Αυτιά συζητείται και πάλι έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία, με τις πληροφορίες να θέλουν τον παρουσιαστή να κατεβαίνει υποψήφιος με τη ΝΔ, στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος θα έχει μία θέση στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο, καθώς αντίστοιχα δημοσιεύματα έχουν υπάρξει και στο παρελθόν.

Ωστόσο στις φετινές ευρωεκλογές η υποψηφιότητα Αυτιά έχει «κλειδώσει».

Ο ίδιος πάντως έχει ήδη αρχίσει την καμπάνια και όπως λένε οι κακές γλώσσες, δεν έχει αφήσει εκδήλωση για εκδήλωση που να μην έχει δώσει το παρόν!

Ο Γιώργος Αυτιάς μοιράζει χαμόγελα και σφίγγει χέρια σε εκδηλώσεις και ετοιμάζεται να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές.

Γιώργος Αυτιάς: Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση

Οι δημοσκόποι έχουν αρχίσει ήδη να μετράνε την απήχηση των ευρωβουλευτών και στη ΝΔ προκύπτουν εκπλήξεις που εντυπωσιάζουν ακόμη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με το powergame.gr, στη ΝΔ πρώτος και με διαφορά για τις ευρωεκλογές είναι ο Γιώργος Αυτιάς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ελίζα Βόζενμπεργκ.   Από κει και πέρα, στην ίδια ακριβώς ευθεία για την τρίτη θέση βρίσκονται οι Άννα-Μισέλ και Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ακολουθεί σε απόσταση από τους πρώτους τέσσερις ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και έπονται οι Πύρρος Δήμας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Γιώργος Αμυράς και Δημήτρης Τσιόδρας.

Σε ό,τι αφορά τώρα το ΠΑΣΟΚ, πρώτος είναι ο Νίκος Παπανδρέου και ακολουθεί ο εκλεκτός του προέδρου Ανδρουλάκη, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Και το όνομα του Νίκου Παππά

Τέλος, στον ΣΥΡΙΖΑ την πρώτη θέση κατακτά ο Κώστας Αρβανίτης και έπονται οι Διονύσης Τεμπονέρας, Έλενα Κουντουρά και Νίκος Παππάς, όχι ο γνωστός, αλλά ο μπασκετμπολίστας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.