Η κίνηση που τα είπε όλα μετά το πρόβλημα υγείας του Καρόλου: Έτοιμος ο Ουίλιαμ…

Η κίνηση που τα είπε όλα μετά το πρόβλημα υγείας του Καρόλου: Έτοιμος ο Ουίλιαμ...

Φως-φανάρι το τι θέλει.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως ο Βασιλιάς Κάρολος πάσχει από καρκίνο, λίγους μόλις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Στο Παλάτι έχει σημάνει συναγερμός, με τον Βασιλιά να λαμβάνει την απαραίτητη φροντίδα και τους πάντες να ελπίζουν πως θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί. 

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες κινήσεις στο παρασκήνιο που δείχνουν (πάρα) πολλά και κάνουν τον κόσμο ν’ αναρωτιέται για το τι πραγματικά συμβαίνει με τον Κάρολο και αν και κατά πόσον ισχύουν οι φήμες περί νέου κατόχου του θρόνου- του Ουίλιαμ, εν προκειμένω.

Προς τι ο… καπνός;

Πριν από λίγα 24ωρα ο πρίγκιπας ενίσχυσε το προσωπικό του γραφείο με έναν ειδικό πολιτικό αναλυτή και πρώην διπλωμάτη, τον Ίαν Πάτρικ, που αναλαμβάνει χρέη του πιο στενού του συνεργάτη, ως προσωπικός του σύμβουλος, λόγω και εμπειρίας και στην εσωτερική πολιτική.

Αν και πολλοί είναι εκείνοι που λένε πως αυτό ήταν κάτι προγραμματισμένο, οι περισσότεροι πολιτικοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κάνει εντατικά μαθήματα για περισσότερες βασιλικές ευθύνες, να πάρει δηλαδή καθήκοντα του πατέρα του. Αλλιώς δεν εξηγείται η τάση να ασχοληθεί με θέματα εξωτερικής πολιτικής. Και έσπευσαν να συμπληρώσουν πως θα αντικαταστήσει και τον πατέρα του σε κάποια επίσημα ταξίδια.

Μένει να φανεί, λοιπόν, αν πρόκειται απλά περί σύμπτωσης ή αν ο πρίγκιπας κάνει πρόβα στέμματος και δίνει τώρα τις εξετάσεις του…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.