Άμπερ Χερντ για Τζόνι Ντεπ: Έψαχνε το σώμα μου για να βρει ναρκωτικά

Άμπερ Χερντ για Τζόνι Ντεπ: Έψαχνε το σώμα μου για να βρει ναρκωτικά

Σοκάρουν τα όσα λέει η πρώην σύζυγος του διάσημου ηθοποιού

Σκληρή βία καταγγέλει η Χερντ

Η Άμπερ Χερντ ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ο Ντεπ διεξήγαγε «έρευνα στον κόλπο της» μετά από καυγά κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στην έρημο, στο Χίκσβιλ της Καλιφόρνια, αναζητώντας, κατά τη δήλωσή της, αν είχε κρύψει ναρκωτικά μέσα στο σώμα της.

Στη δική του κατάθεση, ο Τζόνι Ντεπ είχε υποστηρίξει ότι δεν χτύπησε ποτέ την Άμπερ Χερντ και τη χαρακτήρισε μια γυναίκα που έχει “ανάγκη” τη σύγκρουση και τη βία και πως επιζητεί τέτοιες συγκρούσεις.

 

Υπενθυμίζεται ότι στο απόλυτο ξεγύμνωμα επιδίδονται οι δύο πρώην σύζυγοι Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ, στην εκδίκαση της μήνυσης που έχει καταθέσει ο σταρ του Χόλιγουντ σε βάρος της πρώην αγαπημένης του για συκοφαντική δυσφήμιση. Η ιστορία τους ξεκίνησε με πάθος το 2011, αλλά 11 χρόνια μετά ο ένας κατασπαράσσει τον άλλο.

Ο Τζόνι Ντεπ ζητά αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα κείμενο που δημοσιεύθηκε το 2018 στην εφημερίδα Washington Post. Ήταν μια προσωπική μαρτυρία της Χερντ στην οποία περιέγραφε τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

Στην κατάθεσή του, ο Ντεπ αρνήθηκε οποιαδήποτε αδικοπραγία. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Ντεπ, το κείμενο αναφερόταν ξεκάθαρα σε αυτόν και είχε ως αποτέλεσμα τον εκτροχιασμό της καριέρας του καθώς έπληξε «ανυπολόγιστα» τη φήμη του.

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί για τουλάχιστον έναν ακόμη μήνα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.