Το έκανε κι αυτό ο Αυγενάκης…

Το έκανε κι αυτό ο Αυγενάκης...

Περιμένατε κάτι διαφορετικό;

Μετά από μια ταραχώδη- το λιγότερο- θητεία ως Υφυπουργός αθλητισμού όταν και οι περισσότερες επαγγελματικές, μα και ερασιτεχνικές, ομάδες είχαν φρικτά παράπονα από αυτόν, «μεταπήδησε» στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης, με την ελπίδα πως εκεί τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα.

Αμ δε: ο Λευτέρης Αυγενάκης δε διάγει και τις καλύτερες πολιτικές του μέρες, μιας και τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τους αγρότες στους δρόμους να ζητάνε τα… προφανή, τον έχουν φέρει σ’ εξαιρετικά δυσμενή θέση, με τις φήμες για το τέλος του ν’ αυξάνονται και να πληθύνονται.

Παρά το γεγονός, όμως, πως γι’ ακόμα μία φορά βρίσκεται στριμωγμένος στα σχοινιά, ο Αυγενάκης επέδειξε σπάνιο πολιτικό ένστικτο επιβίωσης και δεν αποκλείεται να την «σκαπουλάρει» και αυτή τη φορά.

Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί ο Υπουργός αγροτικής ανάπτυξης παρά τον γενικότερο χαμό  όχι απλά δεν κλείστηκε στο γραφείο του περιμένοντας να κοπάσει η θύελλα, αλλά έκανε το ακριβώς αντίθετο: βγήκε έξω, στον δρόμο, περνώντας όλο του το Σαββατοκύριακο σε περιοδεία στην Ελλάδα και μη διστάζοντας να συνομιλήσει με τους ίδιους τους αγρότες ή τους εκπροσώπους τους.

Τελευταίοι «σπασμοί» πριν την αποπομπή ή κίνηση-ματ προκειμένου ν’ ανατρέψει την κατάσταση;

Πολλοί πιστεύουν το πρώτο, όμως η πραγματικότητα είναι απείρως πιο κοντά στο δεύτερο.

Υπομονή λίγες ημέρες και θα το διαπιστώσετε…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.