Τέλος ο Λευτέρης Αυγενάκης…

Τέλος ο Λευτέρης Αυγενάκης…

Δύσκολα τα πράγματα για τον υπουργό... 

Ενώ οι αγρότες ετοιμάζονται για μπλόκα στις εθνικές οδούς και κάθοδο στην Αθήνα με τα τρακτέρ, ο υπουργός Ανάπτυξης είναι αντιμέτωπος με μία από τις δυσκολότερες στιγμές της πολιτικής του καριέρας.

Οι αγρότες έχουν αποφασίσει να κλείσουν ταυτόχρονα σημεία σε εθνικές και επαρχιακές οδούς, καθώς επίσης και τελωνεία. Μάλιστα, το κάθε μπλόκο που στήνεται θα έχει δράσεις μέσα στην κοντινότερη πόλη και την ερχόμενη εβδομάδα θα πάνε στην Αθήνα για συλλαλητήριο με τα τρακτέρ.

Μετά τη συνεδρίαση των μπλόκων τους στη Νίκαια της Λάρισας, οι αγρότες ανακοίνωσαν τις αποφάσεις που ελήφθησαν και μεταξύ των οποίων είναι να στήσουν μπλόκα στις εθνικές οδούς και να κατέλθουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους.

Στο «μάτι του κυκλώνα» βρίσκεται ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος διανύει μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο της πολιτικής του καριέρας.

Ωστόσο, είναι μόνος του και στη… ζωή. Κι αυτό διότι τα «έσπασε» με την «κολώνα» του επί σειρά ετών, Ντόρα Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, οι λόγοι για τους οποίους η Ντόρα Μπακογιάννη έβαλε τέλος στη σχέση της με τον Λευτέρη Αυγενάκη έχουν να κάνουν με τον τσακωμό του δεύτερο με τον Ισίδωρο Κούβελο και την επιλογή του να μην στηρίξει την επιλογή της ΝΔ για τη δημαρχεία στο Ηράκλειο.

Πλέον ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν έχει καμία επαφή με την Ντόρα Μπακογιάννη και δεν την βλέπει ούτε με… κιάλια.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.