Πάτρα: Πως αντέδρασε ο Δασκαλάκης όταν είδε φωτογραφίες της νεκρής Ίριδας;

Πάτρα: Αυτοί είναι στο στόχαστρο των αρχών για να συλληφθούν εντός της εβδομάδας - Διατάχθηκε η εκταφή της σπιτονοικυράς

Σημαντικές για την υπόθεση οι επόμενες μέρες

«Σοκαρίστηκε» ο Μάνος Δασκαλάκης στη θέα των φωτογραφιών της νεκρής Ίριδας, όπως αποκάλυψε σήμερα ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος δημοσίευσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες πριν μερικές ημέρες.

Η αίσθηση που έχει ο δημοσιογράφος για τον Μάνο Δασκαλάκη, μετά και την αντίδρασή τους στις φωτογραφίες, είναι ότι πλέον ο πατέρας των τριών παιδιών είναι πεπεισμένος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήταν αυτό που έδειχνε μπροστά του σε ότι αφορά στην συμπεριφορά της απέναντι στα παιδιά του.

Σημαντικές οι επόμενες ημέρες

Όπως είπε ο κ. Κουσουλός, μιλώντας στον Alpha, οι επόμενες 10 με 15 ημέρες είναι πολύ σημαντικές υπό την έννοια της νέας έρευνας των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρια.

Αναφορικά με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με την νεκρή Ίριδα, ο δημοσιογράφος, απάντησε σε όσους τον κατηγορούν για photoshop λέγοντας ότι δεν είναι. «Ακόμα και η Ρούλα Πισπιρίγκου στο τέλος της ημέρας νομίζω ότι αναγνώρισε τελικά ότι στις φωτογραφίες είναι η Ίριδα», είπε ο κ. Κουσουλός.

Σε ότι αφορά την πορεία αυτών των φωτογραφιών, ο δημοσιογράφος είπε ότι «παράπεσαν» από την δικογραφία και γι’ αυτό δεν εστάλησαν ποτέ στην Αθήνα. «Πλέον περιλαμβάνονται» στην δικογραφία είπε ο κ. Κουσουλός.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.