Και τώρα τρέχουν: Οριστική η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα

Και τώρα τρέχουν: Οριστική η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα

Τι θα κάνει; 

Το όνομα του Αλέξη Τσίπρα συνεχίζει να ακούγεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη από τις εσωκομματικές εκλογές, όλοι του ζητούσαν να παρέμβει αλλά ο ίδιος επέλεξε το δρόμο της σιωπής.

Οι τριγμοί στην Αξιωματική Αντιπολίτευση συνεχίζονται και συνεχώς υπάρχουν νέες συγκρούσεις. Αρκετοί είναι αυτοί που αντιδρούν κατά των προτάσεων του Στέφανου Κασσελάκη και η κατάσταση είναι ρευστή, δεδομένης και της μεγάλης πτώσης των ποσοστών στις δημοσκοπήσεις.

Οριστική απόφαση Τσίπρα

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρόεδρος του και πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πήρε μια απόφαση: Δεν θα παραστεί σε καμία άλλη εκδήλωση τις επόμενες ημέρες πέραν του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στα τέλη Φεβρουαρίου.

Ο κ. Τσίπρας έκανε μία επανεμφάνιση αφού δέχτηκε στο γραφείο του, στην οδό Αμαλίας, μία επίσκεψη που ενδέχεται να είχε συμβολισμό. Συγκεκριμένα, τον επισκέφτηκε ο Διονύσης Τεμπονέρας ο οποίος θα συμμετάσχει στην εκδήλωση μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Αριστερά. Για την ιστορία, η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει κάνει… άνω – κάτω ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Αλέξης Τσίπρας και Διονύσης Τεμπονέρας συζήτησαν, χωρίς να ανακοινώσουν τι είπαν. Μήπως η συγκεκριμένη επίσκεψη είχε κάποιο συμβολισμό; Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζουν πως καθημερινά δέχονται αιτήματα για συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη και ικανοποιεί όσα αιτήματα μπορεί.

Σε κάθε περίπτωση η οριστική απόφαση του Αλέξη Τσίπρα είναι η… νεκρική σιγή παρά τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Μία απόφαση που απογοητεύει όλους όσους ήλπιζαν ότι θα τοποθετηθεί.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.