Επίσημο: Ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος που κατεβαίνει με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

Τέλος εποχής! Αλλάζει σήμα η Νέα Δημοκρατία - Έτσι θα είναι το καινούργιο

Και θεωρείται βέβαιο πως θα εκλεγεί!

Στο φουλ δουλεύουν οι κομματικές μηχανές ενόψει των ευρωεκλογών. Τελευταία προσθήκη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ είναι η Εύη Χριστοφιλοπούλου που δήλωσε ότι απογοητεύτηκε από το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου αναμένεται να είναι υποψήφια με τη ΝΔ στις ευρωκλογές. Και ενώ στην Πειραιώς συνεχίζονται οι ζυμώσεις για τα ψηφοδέλτια, φαίνεται πως έχουν «κλειδώσει» ακόμη τρία ονόματα.

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, υποψήφιος με τη ΝΔ αναμένεται να είναι ο ολυμπιονίκης που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, Πύρρος Δήμας αλλά και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας.

Όμως στα ψηφοδέλτια θα υπάρχει και ένα όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές θα είναι και ο Γιώργος Αυτιάς. Ο δημοσιογράφος μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την εκλογή του στις πρώτες θέσεις ως εξαιρετικά προβεβλημένο πρόσωπο.

Από τους νυν Ευρωβουλευτές σίγουρο θεωρείται ότι θα διεκδικήσουν μία ακόμη θητεία, ο επικεφαλής της γαλάζιας Ευρωομάδας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος και πιθανότατα η Ελίζα Βόζενμπεργκ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.