Οι αρχές ξέρουν: «Μίλησε» η σορός του Μπάμπη για το τι στ’ αλήθεια συνέβη

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Στα χέρια της αστυνομίας το στοιχείο-κλειδί που μπορεί να λύσει την υπόθεση

Καταιγιστικές εξελίξεις 

Τραγικό επίλογο είχαν οι έρευνες για τον Μπάμπη Κούτσικο που αγνοούνταν στο Μεσολόγγι. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, στον κάμπο Ευηνοχωρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός ήταν καλυμμένη με λάσπες και κρυμμένη μέσα σε καλαμιές. Τα ρούχα δεν είχαν αφαιρεθεί και δεν είχε καλυφθεί με κλαδιά.

Το πτώμα ήταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, γεγονός που δεν επέτρεπε την άμεση αναγνώρισή του, ωστόσο αυτό έγινε από τα ρούχα που φορούσε. Η σορός του Μπάμπη βρέθηκε σε μία τάφρο που οδηγεί στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου.


«Μίλησε» η σορός του Μπάμπη

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, στο μέρος όπου εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη ήταν το σημείο όπου είχε δώσει στίγμα το τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη. Και αυτό επιβεβαιώνει την άμεση σχέση του 50χρονου με την δολοφονία του νεαρού.


Ταυτόχρονα, η σορός βρέθηκε σε ύπτια θέση και ενδέχεται ο φόνος να έγινε σε κοντινό σημείο. Μάλιστα, προέκυψε πως ο Μπάμπης δέχτηκε πολλούς πισώπλατους πυροβολισμούς και δεν είδε τον δολοφόνο την ώρα που τον σκότωνε. Πληροφορίες αναφέρουν πως η καραμπίνα του Μπάμπη δεν έχει ακόμα εντοπιστεί ακόμα και δεν αποκλείεται με αυτή να τον σκότωσαν.


Προφυλακίστηκε ο κρεοπώλης

Ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την μαραθώνια απολογία του. Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του νεαρού και φώναζαν επίμονα «Πού είναι ο Μπάμπης».


Η μητέρα και οι αδελφές του 31χρονου ενώ βρίσκονταν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο ενημερώθηκαν ότι βρέθηκε το πτώμα του νεαρού. «Το παιδί μου» είπε η μητέρα του και κατέρρευσε στα χέρια των συγγενών της, με τις σκηνές να αποτυπώνονται από κάμερα που βρισκόταν στο σημείο. Στη συνέχεια, μία από τις αδελφές του νεκρού ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να καταγράφουν.


Τα χρήματα που χρωστούσαν στον Μπάμπη

Οι Αρχές θεωρούν πως κίνητρο της δολοφονίας ήταν τα 17.000 ευρώ που είχε δανείσει ο Μπάμπης στον κρεοπώλη και του τα ζητούσε πίσω. Μάλιστα, η μητέρα του Μπάμπη είχε αποκαλύψει πως ο γιος της κρατούσε ένα τετράδιο με τα χρήματα που είχε δανείσει και του χρωστούσαν.

«Του είχε δανείσει κοντά έναν χρόνο. Όλα μαζί, μαζεμένα 17.000 ευρώ. Τα 7.000 ευρώ είναι μέσω e-banking, περασμένα φαίνονται, τα άλλα είναι στο χέρι λογικά. Είχε αυτό το κακό. Έχει ένα τετράδιο που τα σημείωνε όλα, τα πάντα. Είχε πολλά ονόματα μέσα που του χρωστάνε λεφτά. Έπρεπε να έχει 60-70.000», είπε η μητέρα.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.