Δολοφονία Καραϊβάζ: Ο Κατερινόπουλος είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν να παραδεχτούν (Vid)

Δείχνει τους δολοφόνους: Το λάθος των εκτελεστών του Καραϊβάζ που φέρνει πιο κοντά τη σύλληψή τους

Τα νέα δεν είναι καλά...

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ μετά και τη σύλληψη των δύο αδερφών που κατηγορούνται για την εκτέλεση του δημοσιογράφου.

Η εκτέλεση του δημοσιογράφου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και ο δικηγόρος της οικογένειας υποστήριξε πως «κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα».

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν μάλιστα και «στόχος» της ΕΥΠ αφού τον παρακολουθούσε στο παρελθόν καθώς ο δημοσιογράφος είχε επαφές με δύο μαφιόζους για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Ορισμένα στοιχεία για τις σχέσεις του με άτομα από την Greek Mafia, είχαν αποτυπωθεί και σε πόρισμα που είχε συντάξει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Κεντρικά πρόσωπα της έρευνας της ΕΥΠ, ήταν ο Δημήτρης Μάλαμας και ο Δημήτρης Καπετανάκης. Ο πρώτος δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2019 και ο δεύτερος τον Δεκέμβριο του 2020. Με τους δύο ο Γιώργος Καραϊβάζ φέρεται να είχε επαφές.

Το πόρισμα της ΕΥΠ μαζί με τις απομαγνητοφωνήσεις των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, υπεβλήθη στην Εισαγγελία Διαφθοράς, με τη Εισαγγελία να καλεί τους εμπλεκομένους σε έγγραφες εξηγήσεις.

Μέσω του δικηγόρου του, ο Γιώργος Καραϊβάζ κατέθεσε υπόμνημα όπου περιέγραφε τη σχέση του με τον Δημήτρη Μάλαμα. Όπως έλεγε, γνωρίστηκαν το 2015 με αφορμή εμπλοκή του σε ποινική υπόθεση με μεγάλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Ανέφερε ακόμα ότι δημιούργησε με τον εκλιπόντα μια «φιλική σχέση» και κατηγορούσε την ΕΥΠ «για προσπάθεια δημιουργίας ενόχων».

Η διαλεύκανση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ είναι επιθυμία των πολιτών αλλά δυστυχώς , φαίνεται πως δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια…

Παρά τις συλλήψεις των δύο αδερφών, οι έρευνες μοιάζουν να έχουν «κολλήσει»…

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στη δολοφονία του δημοσιογράφου μιλώντας στο MEGA.

«Ο Γιώργος είχε την επαγγελματική διαστροφή να ψάχνεται. Για να φτάσουν στη δολοφονία του είχε στοιχεία για ανθρώπους που κινούν τα νήματα», σχολίασε.

Ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ εν αποστρατεία, εκτίμησε: «δεν νομίζω ότι θα φτάσουν οι αρχές στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Καραϊβάζ». Και δυστυχώς όλα τα στοιχεία οδηγούν εκεί: πώς δεν θα βρεθεί ποτέ ο άνθρωπος που πλήρωσε για τη δολοφονία του δημοσιογράφου. Ωστόσο, οι Αρχές… φοβούνται να το ξεστομίσουν και θάρρος να το πει είχε ο κ. Κατερινόπουλος που πλέον δεν εργάζεται στην ΕΛΑΣ.


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.