«Δεν είναι εκεί που νομίζετε»: Η πληροφορία – κλειδί που ίσως λύνει το μυστήριο της εξαφάνισης του Μπάμπη

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Στα χέρια της αστυνομίας το στοιχείο-κλειδί που μπορεί να λύσει την υπόθεση

«Είπε ότι το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να τον βρούνε»

Την ώρα που η οικογένεια του 31χρονου κυνηγού στο Μεσολόγγι κατέθεσε δύο μηνύσεις για την υπόθεση εξαφάνισης, ο συγκρατούμενος του 50χρονου κρεοπώλη μίλησε για τα όσα του είπε όσο κρατούνταν μαζί στην Ασφάλεια προβαίνοντας σε αποκαλύψεις!


Ο συγκρατούμενος του 50χρονου κρεοπώλη στο Μεσολλόγι, με τον οποίο μοιράστηκαν το ίδιο κελί για 30 ώρες, μίλησε στο Star και εξήγησε πως ήταν πάρα πολύ ανήσυχος όσο ήταν μέσα. «Δεν μου είπε ότι τον σκότωσε, απλά μου είπε ότι το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να τον βρούνε», αποκάλυψε.

Ο συγκρατούμενος, συνεχίζοντας, είπε πως όσο ήταν μαζί στο κρατητήριο είχαν επαφές και τον ρώτησε για ποιο θέμα κατηγορείται και γιατί κρατείται. «Μού είπε πως τον κατηγορούν για ένα μαχαίρι και για έναν φόνο που του φόρτωσαν» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον 50χρονο στο Μεσολόγγι.

Μιλούσε στον ύπνο του

Διευκρίνισε πως ο κρεοπώλης μιλούσε στον ύπνο του και την Κυριακή τα ξημερώματα φέρεται να είπε πως: «Τι έκανες ρε. Είχε σφίξει τα δόντια του και τα χέρια του. Παραμιλούσε στον ύπνο του. Συζητούσαμε και τού έλεγα θα φύγεις τη Δευτέρα, γιατί αγχώνεσαι. Μού έλεγε έχω μπλέξει».

«Έχω μπλέξει, ήταν πάρα πολύ ανησυχητικός. Του είπα εγώ ότι δήθεν έβγαλα φυλακή το 2004 για έναν φόνο και ήταν παραμύθι στην ουσία, για να μου πει πράγματα που ήθελα να μάθω και με ρώτησε πώς τον σκότωσα και εάν με είδε κανένας» πρόσθεσε ο συγκρατούμενός του στο Μεσολόγγι.

«Με ρώτησε πώς μπόρεσα και το είπα στην ασφάλεια. Με είχαν στη ΓΑΔΑ δέκα με δεκαπέντε μέρες, πάνω κάτω, κουράστηκα και αναγκάστηκα να πω ότι είναι σ’ ένα σημείο, τον σκότωσα, τον έχω στο τάδε σημείο» συμπλήρωσε.

«Δεν μου είπε ότι τον σκότωσε. Απλά μου είπε “το παιδί είναι νεκρό” και “δεν πρόκειται να τον βρούνε”. Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά ότι τον σκότωσε, απλά ήταν αρκετά ανησυχητικός και αγχωμένος και η κουβέντα του ήταν “έμπλεξα”. Εγώ αυτό ήθελα, να πέσει στα δίχτυα μου και να μου πει πού τον έχει» κατέληξε.


Η πληροφορία – κλειδί

Οι έρευνες για τον Μπάμπη συνεχίζονται αλλά ενδέχεται το σημείο-κλειδί στην υπόθεση αυτή να μην κρύβεται στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου…

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στις έρευνες, αρχίζουν και κάνουν δεύτερες σκέψεις. Άλλωστε, οδηγός τους σε αυτές είναι το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του κρεοπώλη, το οποίο καταγράφηκε για τελευταία φορά από την κεραία της Οβρυάς – αυτός είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Μπάμπη.

Οι αστυνομικοί εκφράζουν και εναλλακτικές απόψεις ως προς την ορθότητα της ακρίβειας του στίγματος, καθότι δεν έχει καταγραφεί από πολλές κεραίες της περιοχής, αλλά μόνο από μία. Οπότε δεν αποκλείεται η σορός να μην είναι στη λιμνοθάλασσα και οι Αρχές να πρέπει να ψάξουν αλλού.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Δημόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη Κούτσικου, δήλωσε: «Είναι δεδομένο ότι οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ευηνοχωρίου και στη λιμνοθάλασσα. Προς τα ορεινά, όμως, δεν έχω ακούσει να έχουν στραφεί…».

Ως εκ τούτου, οι έρευνες – πέρα από τη λιμνοθάλασσα του Ευηνοχωρίου – στρέφονται πλέον και προς τον ορεινό όγκο προς Αράκυνθο και Άγιο Γεώργιο, καθώς δεν έχει ερευνηθεί αρκετά η περιοχή.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.