«Ψαχτείτε»: Το status – μαχαιριά της Έλενας Ακρίτα που δείχνει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο ΣΥΡΙΖΑ

«Η βουλευτική μου αποζημίωση»: Η Έλενα Ακρίτα δείχνει το ποσό που παρακρατείται κάθε μήνα από τον μισθό της υπέρ ΣΥΡΙΖΑ

Τους... δίκασε

Ένας… χαμός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο νέος πρόεδρος έβαλε ζήτημα κομματικής πειθαρχίας με αποτέλεσμα να προκαλέσει αντιδράσεις.

Ταυτόχρονα, οι πολιτικές του θέσεις δεν χαίρουν ευρείας αποδοχής από τους βουλευτές. Συγκεκριμένα, η βουλευτής Β’ Πειραιά Νίνα Κασιμάτη, έστειλε επιστολή στο προεδρείο της Βουλής ζητώντας να μην μπαίνει ερήμην η υπογραφή της σε προτάσεις νόμου, ξεκαθαρίζοντας πως διαφωνεί και με τη συγκυρία της πρωτοβουλίας για τον χωρισμό Κράτους-Εκκλησίας.

Το email κοινοποιήθηκε σε όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, προκειμένου η ίδια να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Μάλιστα, έρχεται σε συνέχεια και της πρότασης νόμου που κατέθεσε σύσσωμη η ΚΟ για τους ομοφυλόφιλους και προέβλεπε τη δυνατότητα τεκνοθεσίας μέσω παρένθετης μητέρας.

Υπενθυμίζεται πως για τις πρωτοβουλίες του κ. Κασσελάκη έχει αντιδράσει η Αθηνά Λινού που παραιτήθηκε από τομεάρχης Παιδείας αλλά και ο Παύλος Πολάκης που έφτασε ένα βήμα πριν την αποχώρηση.

Η Έλενα Ακρίτα με ένα δηκτικό σχόλιο, αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, η βουλευτής σε μία καταγγελία, κάλεσε το κόμμα να… ψαχτεί για το ποιος κάνει τις διαρροές.

«Μετά το δικό μου μειλ για τις Σπέτσες, τώρα διέρρευσε και μειλ της συναδελφου Νίνας Κασιματη που επίσης απευθυνόταν μόνο στα κομματικά όργανα. Κι όμως βρέθηκε κι αυτό ειδηση σε όλα τα σάιτ. Όλως τυχαίως. Ψαχτείτε», γράφει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.