Πλησιάζουν στον Μπάμπη: Η πιο καθοριστική μέρα από την εξαφάνιση του

Πλησιάζουν στον Μπάμπη: Η πιο καθοριστική μέρα από την εξαφάνιση του

Συνεχίζεται το θρίλερ στο Μεσολόγγι

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου στο Μεσολόγγι που αγνοείται εδώ και 11 ημέρες ωστόσο φαίνεται ότι οι Αρχές βάζουν στο «κάδρο» ένα τρίτο πρόσωπο που ενδεχομένως να μπορεί να ρίξει «φως» στην υπόθεση.


Σύμφωνα με τον Alpha, η αστυνομία ερευνά έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου τον οποίο καλούσε πολλές φορές ο 50χρονος κρεοπώλης, μέρα και νύχτα, τόσο πριν όσο και – κυρίως – μετά την εξαφάνιση του 31χρονου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της T-Live, οι Αρχές πρόκειται να καλέσουν πολύ σύντομα για κατάθεση το τρίτο αυτό πρόσωπο, τον οποίο ο κρεοπώλης καλούσε επανειλημμένα. Πρόκειται για στενό φίλο του 50χρονου που προέρχεται από την ίδια περιοχή.

Είναι πιθανό αυτό το άτομο να γνωρίζει κάποια πράγματα για την τύχη του 31χρονου, κάτι που καθιστά την μαρτυρία του αρκετά καθοριστική για την συνέχεια των ερευνών. Ενδεχομένως να κληθεί μάλιστα να καταθέσει πριν την επόμενη κατάθεση του κρεοπώλη.

Σε πολλές αντιφάσεις πέφτει ο βασικός ύποπτος

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας του 30χρονου, ο βασικός ύποπτος ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε πάνω από μία ώρα για να διανύσει μια διαδρομή επτά λεπτών.

Ακόμα ισχυρίστηκε ότι ο Μπάμπης του είπε ότι θα πάει για κυνήγι, αλλά δεν του είπε με ποιον. Ωστόσο, ο αγνοούμενος δεν ήταν ντυμένος για κυνήγι. Τέλος, ισχυρίστηκε ότι ξέχασε το κινητό του στο σπίτι, αλλά έχει σβήσει την έντονη μεταξύ τους συνομιλία.


«Τα δανεικά τον σκότωσαν» λέει η αδερφή του Μπάμπη

Η οικογένεια του Μπάμπη θεωρεί ότι ο 30χρονος έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. Ο πατέρας και η αδερφή του ισχυρίζονται πως κάποια άτομα ξέρουν τι έχει συμβεί, αλλά κρατούν το στόμα τους κλειστό, φωτογραφίζοντας συγκεκριμένα άτομα από το στενό περιβάλλον του βασικού υπόπτου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η αδερφή του Μπάμπη δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει κάνει κακό στον εαυτό του. Με τον αδερφό μου κάναμε σχέδια, οπότε το αποκλείουμε. Μετά από δέκα ημέρες, δυστυχώς οι ελπίδες μας να ζει έως μηδενίζονται. Πιστεύω ότι του έχει συμβεί κάτι κακό και απλά προσπαθούμε να βρούμε πού είναι. Δεν ξέρω αν φοβόταν κάτι και είχε μαζί την καραμπίνα».

Η πιο καθοριστική ημέρα

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου συμμετέχουν αστυνομικοί, πυροσβέστες, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με σκυλιά, drones και δύτες.

Σύμφωνα με την αδερφή του Μπάμπη, οι έρευνες γίνονται σε μια τεράστια περιοχή η οποία είναι βαλτώδης. Σε αυτήν εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του τηλεφώνου και όπως τονίζει, η συσκευή μπορεί να μην είναι δίπλα στο σώμα του αδερφού της.

Η Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 είναι η πιο καθοριστική ημέρα για την εύρεση της σορού του Μπάμπη αφού θεωρείται πως δεν βρίσκεται στη ζωή. Και αυτό διότι αν δεν βρεθεί, οι έρευνες των Αρχών σταματάνε επισήμως την Τετάρτη 17 του μήνα και μετά θα αναλάβει την υπόθεση η Εισαγγελία. Και σε μία τέτοια περίπτωση, ενδεχομένως η σορός να μην βρεθεί ποτέ.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.