Εξαφάνιση Μπάμπη: Το μήνυμα-κλειδί στο messenger του κρεοπώλη που φέρνει ραγδαίες εξελίξεις

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Στα χέρια της αστυνομίας το στοιχείο-κλειδί που μπορεί να λύσει την υπόθεση

Λύνεται ο γρίφος της εξαφάνισης 

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών βρίσκεται στην περιοχή και συλλέγει στοιχεία που θα λύσουν τον «γρίφο» στην υπόθεση.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, οι αστυνομικοί εστιάζουν σήμερα στην περιοχή Άγιος Προκόπιος όπου ήδη έχουν εντοπιστεί αντικείμενα, τα οποία και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκουν.

«Δεν έχουν σταματήσει λεπτό οι έρευνες στο Μεσολόγγι. Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί του Μεσολογγίου και της Πάτρας έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Φυσικά, και η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, η οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση», συμπλήρωσε η κ. Δημογλίδου.

Μάλιστα, έπειτα και από αίτημα της μητέρας του 31χρονου αναμένεται να λάβει μέρος στις έρευνες και ιδιώτης δύτης ο οποίος θα επικεντρωθεί στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια και οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν πιάσει τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου.

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος, δεν έχει προσαχθεί κάποιος στην ασφάλεια», πρόσθεσε η κ. Δημογλίδου, τονίζοντας ότι γίνεται «πολύ ενδελεχής έρευνα».

Το μήνυμα-κλειδί

Οι αρχές έχουν καταφέρει με συγκεκριμένη τεχνική και σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία του smartphone, να ανακτήσουν δεδομένα από το τηλέφωνο του 31χρονου και να δείξουν τον δρόμο προς τα πού θα πρέπει να στραφούν οι έρευνες.

Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία κάνει έρευνες στο κινητό του 50χρονου κρεοπώλη και έχει καταφέρει να ανακτήσει δεδομένα αλλά και συνομιλίες. Σύμφωνα με τον ALPHA, η ΕΛΑΣ εντόπισε διάλογο μεταξύ του Μπάμπη και του κρεοπώλη, όπου ο πρώτος ζητά τα χρήματα που του είχε δανείσει.

«Φεύγω τη Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά», έγραψε ο Μπάμπης στον κρεοπώλη. Πρόκειται για τις 17.000 ευρώ που χρωστούσε ο 50χρονος στον 31χρονο και σύμφωνα με τους συγγενείς του αγνοουμένου δεν τα επέστρεψε ποτέ. Υπενθυμίζεται πως ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ήταν ο κρεοπώλης…

Σύμφωνα με το Mega, μία συνομιλία έχει μπει στο επίκεντρο των αρχών που δεν αποκλείουν να γίνουν συλλήψεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.