Δολοφονία κουνιάδου στο Βόλο: Μιλούν τα SMS και τα βίντεο με τα οποία εκβιαζόταν η κοπέλα 

Επίθεση με βαριοπούλες και μολότοφ σε τράπεζα στο Χαϊδάρι

«Έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι»

Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά την είδηση για τη δολοφονία ενός 34χρονου με δράστη έναν 50χρονο πατέρα, που αποφάσισε να σκοτώσει τον βιαστή της κόρης του.

Η 18χρονη είχε αποκαλύψει ότι ο 34χρονος της την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών. Ο δράστης άρπαξε μία καραμπίνα και σκότωσε τον 34χρονο ενώ στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, μόλις πριν δύο ημέρες ο πατέρας έμαθε ότι η κόρη του έπεφτε θύμα βιασμού από τα 9 της, από τον αδελφό της συζύγου του και πήρε την απόφαση να τον σκοτώσει.


Πώς έγινε το έγκλημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάλεσε στο τηλέφωνο τον κουνιάδο του και του είπε να βρεθούν να μιλήσουν. Ο 50χρονος βρέθηκε σε μία περιοχή με τον 34χρονο και τον πυροβόλησε θανάσιμα μετά από μία σύντομη κουβέντα που είχαν.

Ο πατέρας κάλεσε αμέσως την αστυνομία λέγοντας ότι πηγαίνει να παραδοθεί γιατί έκανε έγκλημα. Όταν τον βρήκαν οι αστυνομικοί, ο 50χρονος φέρεται να τους είπε κλαίγοντας πως «σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου».

Η δολοφονία σημειώθηκε στις 12:28 μετά τα μεσάνυχτα και το θύμα που διέμενε στον Βόλο, έπεσε νεκρό με μια μόνο σφαίρα. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη σε ποιο σημείο του σώματος του χτυπήθηκε.


«Σκότωσα τον αδερφό σου»

Επίσης, τις πρώτες της δηλώσεις στα ΜΜΕ έκανε η σύζυγος του 50χρονου και αδελφή του 33χρονου, του θύτη και του θύματος της δολοφονίας στον Βόλο. Μιλώντας στην ΕΡΤ, η γυναίκα ενημέρωσε για τη συνομιλία που είχε με τον δράστη μετά τη δολοφονία, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα όσα φέρεται να έκανε ο αδελφός της στο παιδί του συζύγου της.

«Εγώ, αυτό το έμαθα πριν από 3-4 μέρες» είπε η σύζυγος του δράστη και συμπλήρωσε πως δεν γνώριζε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια. «Αυτά, τα σκέπαζε (σ.σ. ο αδελφός της). (…) Ούτε μου είπε τίποτα στο κορίτσι, ούτε ούτε ήξερα τι έκανε στα κορίτσια».

«Το έμαθε ο δικός μου και τον έφαγε» προσέθεσε η γυναίκα, η οποία ενημέρωσε πως μετά τη δολοφονία ο 50χρονος «με πήρε και μου είπε τον σκότωσα τον αδελφό σου».


«Μιλούν» τα βίντεο και τα SMS

Ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι «θόλωσα». Ειδικότερα και σύμφωνα με το Mega, είπε στην αστυνομία: «Θόλωσα, δεν μπορούσα να πιστέψω τι έκανε στο παιδί μου».

Αναφερόμενος στο πώς έμαθε για τον βιασμό του παιδιού του, ο κατηγορούμενος δήλωσε πως «το τελευταίο διάστημα, η κόρη μου ζητούσε συνεχώς χρήματα. Εγώ της έστελνα κανονικά. Όμως, όταν με πήρε ο σπιτονοικοκύρης της πως του χρωστούσε ενοίκια, κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει».

Πίεσε την 18χρονη, σήμερα, για να μάθει την αλήθεια και τότε εκείνη του αποκάλυψε τα όσα βίωσε στα χέρια του 33χρονου, αλλά και πως έπεφτε θύμα εκβιασμού.

«Όταν τη ρώτησα, εκείνη έβαλε τα κλάματα και μου είπε πως ο 33χρονος τη βίαζε από τα 9 της χρόνια» είπε και συνέχισε: «Μου έδειξε, μάλιστα, τα βίντεο που την εκβίαζε και τα μηνύματα που της ζητούσε λεφτά». «Έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι» ανέφερε.


Ουσιαστικά, τα βίντεο με τις κακοποιήσεις αλλά και τα απειλητικά μηνύματα, φαίνεται πως απέδειξαν στον πατέρα το μαρτύριο που βίωνε η κόρη του από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών…

Ο Μιχάλης Βασιλικός, δικηγόρος του κατηγορούμενου, μίλησε στο LIVE NEWS σχετικά με την υπόθεση: «Ο πελάτης εκφράζει τη λύπη του για ό,τι συνέβη. Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν ήταν ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Οι ισχυρισμοί του εντολέα μου είναι πως ούτε ανθρωποκτόνος από πρόθεση είναι ούτε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση βρισκόταν κατά τη διάρκεια την πράξης. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να διαφυλάξουμε την ψυχική ηρεμία του κοριτσιού».

«Το βίντεο και τα γραπτά μηνύματα εγώ δεν τα έχω δει. Προσπαθήσαμε από τη Δευτέρα να τα δώσουμε σε ειδικό τεχνικό για να ανακτήσει τα δεδομένα και να τα αποθηκεύσουμε αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε διότι ο πατέρας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση προχώρησε σε αυτές τις ενέργειες», πρόσθεσε.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.