31χρονος στο Μεσολόγγι: Τα εγκληματολογικά εργαστήρια λύνουν το γρίφο της εξαφάνισής του

31χρονος στο Μεσολόγγι: Τα εγκληματολογικά εργαστήρια λύνουν το γρίφο της εξαφάνισής του

Το χρονικό κενό που τον έβαλε στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας τον κρεοπώλη

Στο επίκεντρο των ερευνών για το μυστήριο με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι βρίσκεται ο 50χρονος φίλος του αγνοούμενου.

Σύμφωνα με το MEGA, κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον 50χρονο κρεοπώλη να κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που δήλωσε στην αστυνομία, τα κρίσιμα λεπτά μετά την τελευταία φορά που ισχυρίστηκε ότι είδε για τελευταία φορά τον φίλο του.

Συγκεκριμένα, οι κάμερες έχουν «πιάσει» το όχημά του να κινείται προς το Μεσολόγγι και όχι προς τον Άγιο Θωμά, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Φέρεται, λοιπόν, να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με την εξαφάνιση του φίλου του.

Το χρονικό κενό που τον έβαλε στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας

Επιπλέον, ο κρεοπώλης φέρεται να πήρε στις 20:20 τον νεαρό από το σπίτι του και τον άφησε 10 λεπτά αργότερα στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Στη συνέχεια, επέστρεψε στο σπίτι του, που απέχει περίπου 7 λεπτά, μία ώρα μετά, στις 21:30 το βράδυ. Το συγκεκριμένο χρονικό κενό τον έβαλε στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, που ερευνούν την υπόθεση, σύμφωνα με το MEGA.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει ασάφειες στα όσα έχει υποστηρίξει ο 50χρονος για το χρονικό αυτό διάστημα. Ο 50χρονος αρνείται ότι έχει την παραμικρή εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ ισχυρίζεται πως το μαχαίρι βρέθηκε στην κατοχή του, λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας.


Μεσολόγγι: Τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα δείξουν τι συνέβη

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα επιχειρήσουν να ανασύρουν τυχόν διαγραμμένα στοιχεία από το κινητό του κρεοπώλη αφού διαπιστώθηκε πως την ώρα που υπολογίζεται ότι εξαφανίστηκε ο 50χρονος το είχε κλείσει.

Οι αστυνομικοί περιμένουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια απαντήσεις για τα ρούχα και το αυτοκίνητό του, ενώ την ίδια ώρα έχει γίνει και εξέταση για πυρίτιδα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.