Εξαφάνιση 30χρονου στο Μεσολόγγι: Μίλησε το κινητό του κρεοπώλη…

Εξαφάνιση 30χρονου στο Μεσολόγγι: Μίλησε το κινητό του κρεοπώλη...

Ραγδαίες εξελίξεις

Οι Αρχές συνεχίζουν να «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή στο Μεσολόγγι όπου άφησε το τελευταίο του στίγμα ο 31χρονος που αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης (04/01).

Σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί λένε ότι υπάρχουν κενά στην κατάθεση του 50χρονου κρεοπώλη τόσο για τον χρόνο που είπε ότι μετέφερε τον 31χρονο στην συγκεκριμένη διασταύρωση όσο και για το χρόνο που έκανε να γυρίσει σπίτι του.

Τα κενά στην κατάθεση

Μία απόσταση δέκα λεπτών ωστόσο δεν μπορεί να δικαιολογήσει το χρονικό διάστημα περίπου δύο ωρών για το οποίο έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Όπως και το ότι είπε πως άφησε εκεί τον φίλο του να πάει για κυνήγι. Στο σημείο εκείνο υπάρχει μία ταβέρνα – κρεοπωλείο που στο παρελθόν είχαν δουλέψει μέλη της οικογένειας του αγνοούμενου με τον ιδιοκτήτη να λέει πως «αποκλείεται να μην ερχόταν να με χαιρετήσει, να με δει» αν σταματούσε εκεί.

Κάμερα έχει καταγράψει το πράσινο σκούρο τζιπ να κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση, κάτι που κάνει την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Επίσης επισημαίνεται ότι ο 50χρονος χρωστούσε χρήματα στον 31χρονο. Ο ίδιος ισχυρίζεται βέβαια ότι είχε επιστρέψει όλο το ποσό κάτι το οποίο διαψεύδει η οικογένεια του αγνοούμενου.


Μίλησε το κινητό

Ο 31χρονος ήταν στο Μεσολόγγι γιατί πάντρευε την αδελφή του και είχε έρθει για διακοπές, καθώς ζει στην Ιταλία. Το μαχαίρι που βρέθηκε στον 51χρονο κρεοπώλη, τα ρούχα και το αυτοκίνητο έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα ενώ «ξεσκονίζεται» το κινητό του και το έξυπνο ρολόι του. Δεν έχει βρεθεί επίσης κάποιο πρόσωπο που να επιβεβαιώνει ότι είχε ραντεβού με τον αγνοούμενο για να πάνε για κυνήγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο του κρεοπώλη, που φέρεται να ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη πριν εξαφανιστεί, ήταν κλειστό για 90 λεπτά την ημέρα της εξαφάνισης, ενώ την ίδια ώρα ήταν κλειστό και το τηλέφωνο του 30χρονου αγνοούμενου. Το συγκεκριμένο στοιχείο έχει προβληματίσει τις Αρχές που θεωρούν ότι ο κρεοπώλης έχει σχέση με την εξαφάνιση του Μπάμπη.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.