Ρέντη: Η τραγική ιστορία πίσω από τον θάνατο του αστυνομικού – Τι ζήτησε η οικογένεια πριν πεθάνει

Έγκλημα στου Ρέντη: Ο 18χρονος «φοβάται να αποκαλύψει ποιος είναι ο καθοδηγητής»

Δεν άντεξε ο 31χρονος... 

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, ο 31χρονος αστυνομικός που στις 7 Δεκεμβρίου είχε χτυπηθεί από ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη αγώνας βόλεϊ.

Ο 31χρονος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από συναδέλφους του που με τη βοήθεια τουρνικέ σταμάτησαν την αιμορραγία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με το ΕΚΑΒ στο γενικό κρατικό Νίκαιας. Ο 31χρονος υπέστη ανακοπή αλλά τον επανέφεραν και τον διασωλήνωσαν.

Οι γιατροί έκριναν πως το αριστερό πόδι πρέπει να ακρωτηριαστεί και προχώρησαν στην επέμβαση. Ωστόσο ήταν εγκεφαλικά νεκρός και παρά τις μειωμένες δόσεις κατασταλτικών φαρμάκων που έπαιρνε τις τελευταίες ημέρες ο οργανισμός του δεν αντιδρούσε. Ο αστυνομικός μετά από 20 ημέρες νοσηλείας υπέστη ανακοπή καρδιάς και κατέληξε.

Η τραγική ιστορία

Υπάρχει ωστόσο μια τραγική ιστορία πίσω από το θάνατο του άτυχου αστυνομικού που τραυματίστηκε στου Ρέντη, καθώς η οικογένειά του ζήτησε από τους θεράποντες ιατρούς να μην γίνει εκ νέου προσπάθεια για τα νευρολογικά τεστ στις 26 Δεκεμβρίου, καθώς ήταν τα γενέθλιά του.

Ο οργανισμός του άτυχου αστυνομικού δεν άντεξε και μία ημέρα μετά, στις 27 Δεκεμβρίου, ενώ είχε κλείσει για λίγες ώρες τα 31 του χρόνια, άφησε την τελευταία του πνοή.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.