Yποκλίθηκαν και οι «εχθροί» της: Διαβάσατε τι έγραψε η Ακρίτα για τον γάμο του Πλεύρη κι έγινε viral; (Pic)

«Σήμερα βουλώνουμε στόματα»: Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τη σύνταξη του πατέρα της

«Το βάδισμα της χήνας...»

Είναι ένα από τα lifestyle θέματα που «παίζουν» συνεχώς τις τελευταίες ημέρες. Κατά πάσα πιθανότητα, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, είναι το θέμα εκείνο που σχεδόν… μονοπωλεί sites, κανάλια και περιοδικά.

Σε τι αναφερόμαστε;

Στον γάμο (ο οποίος, ωστόσο, εκ των υστέρων διαψεύστηκε) του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζώρτζια Σιακαβάρα. Οι δυο τους βρίσκονται σε σχέση το τελευταίο διάστημα και, όπως έχουν τονίσει πολλές φορές σκοπός τους είναι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που στάθηκαν στο γεγονός πως ο γνωστός ποινικός είναι αρκετά μεγαλύτερος της ηθοποιού (που έγινε ευρύτερα γνωστή από το My Style Rocks), ενώ δεν ήταν και λίγοι αυτοί που αμφισβήτησαν τα «κίνητρά» της για έναν τέτοιον δεσμό.

Όπως (ορθότατα) επισήμανε η Έλενα Ακρίτα αυτά δε θα έπρεπε ν’ απασχολούν κανέναν και είναι αναφαίρετο δικαίωμα αποκλειστικά αυτών των δύο το τι θα κάνουν με την προσωπική τους ζωή.

Εκείνο, όμως, που θα έπρεπε να μην περνάει «απαρατήρητο» είναι άλλο σύμφωνα με την κ. Ακρίτα:

«Όταν γκοσιπ και λάιφσταϊλ επελαύνουν στις ζωές μας με τον βηματισμό της χήνας.
Ποσώς απασχολεί ο γάμος του Πλεύρη πατρός με την κυρία της καρδιάς του. Ποσώς απασχολεί επίσης η διαφορά ηλικίας, τα όποια κίνητρα υπαρκτά ή ανύπαρκτα, η αισθητική ή η έλλειψή της.
Αυτό που (πρέπει να) απασχολεί είναι το ξέπλυμα που κάνουν ορισμένες εκπομπές σε έναν δηλωμένο φ@σίστα, ένα νοσταλγό του μπογιατζή με το μουστάκι, έναν που χαιρετάει ναζιστικά μέσα σε αίθουσα ελληνικού δικαστηρίου», έγραψε σχετικά.
Δείτε παρακάτω το σχετικό ποστάρισμα της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.