«Μη γίνεσαι ρεζίλι…»: «Δίκασε» τον Πλεύρη η κόρη του για τον γάμο με την Σιακαβάρα (Pic) 

«Μη γίνεσαι ρεζίλι…»: «Δίκασε» τον Πλεύρη η κόρη του για τον γάμο με την Σιακαβάρα (Pic) 

Ο γάμος, η διάψευση και τα «καρφιά» στην οικογένεια Πλεύρη

Την κατά 35 χρόνια νεότερη σύντροφό του παντρεύτηκε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. Ο μυστικός γάμος έγινε στον Άγιο Κυπριανό με 10 καλεσμένους και τα παιδιά του νομικού απουσίαζαν, όπως αναφέρει εφημερίδα. Ο νομικός διέψευσε την είδηση που στάθηκε η αφορμή να τον… σφάξουν τα παιδιά του.

Ο Θάνος Πλεύρης με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο κ η αδερφή του, με ένα από τα γνωστότερα του Γιώργου Ζαμπέτα έτσι όπως προβλήθηκε το 1967, σε κινηματογραφική επιτυχία της εποχής, σχολίασαν το δημοσίευμα για τον γάμο.

Οι σχέσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη με τα παιδιά του είναι τεταμένες, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του ο πρώην υπουργός Υγείας είχε αναφέρει πως σέβεται την επιλογή του πατέρα του, αλλά δεν του αρέσει η δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα της σχέσης με την Σιακαβάρα.  Αφού έγινε γνωστός ο γάμος, σε ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης αρκέστηκε να γράψει: «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα».


Από την πλευρά της η κόρη του Κωνσταντίνου Πλεύρη, Φένια, αντιμετώπισε τον γάμο με χιούμορ. Μέσω Instagram Stories ανάρτησε ένα βίντεο με τον Γιώργο Ζαμπέτα να τραγουδά: «Πατέρα κάτσε φρόνημα, μην γίνεσαι ρεζίλι, τα νιάτα θέλουν έρωτα, κι οι γέροι χαμομήλι». Στο κλιπ πρόσθεσε ακόμη, τρία emoji που κλείνουν το μάτι.

«Μη γίνεσαι ρεζίλι…»: «Δίκασε» τον Πλεύρη η κόρη του για τον γάμο με την Σιακαβάρα (Pic) 

Η διάψευση και η απάντηση

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζώρτζια Σιακαβάρα διέψευσαν την είδηση του γάμου τους, σε δηλώσεις που έκαναν σε δημόσια εμφάνισή τους: «Δεν χρειάζεται να πείτε “στα δικά μας”, δεν αληθεύει ότι παντρευτήκαμε».

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ρωτήθηκε και για τις αντιδράσεις που είχαν τα παιδιά του Θάνος και Φένια μέσα από τα social media με τον ίδιο, με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο να απαντά: «Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι, βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες. Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη. Με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα. Οπωσδήποτε είναι σκοπός μας να παντρευτούμε κάποια στιγμή. Εσάς, τους δημοσιογράφους και τους βουλευτές δε τους καλώ στον γάμο μου, ούτε τον γιο μου που είναι βουλευτής, ποτέ».

«Δεν με ενοχλεί τίποτα. Το έχω ξαναπεί. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Απολαμβάνω τη σχέση μου με τον κύριο Πλεύρη. Δεν με ενόχλησαν οι αναρτήσεις των παιδιών του. Το κάθε παιδί θέλει τους γονείς του να είναι μαζί» δήλωσε από τη δική της πλευρά η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

«Για να το αποσαφηνίσουμε, δεν παντρευτήκατε, έχει γίνει πρόταση γάμου και αναμένουμε» είπε η δημοσιογράφος με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να απαντά: «Ναι, ωραία».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.