«Ξέρει ποιος το έκανε και πού»: Έδεσαν τον δράστη της δολοφονίας του Όλιβερ στην Αράχωβα

Όλιβερ στην Αράχωβα: Το στοιχείο-κλειδί που δείχνει την αλήθεια για το χάσκι

Θα τον συλλάβουν;

Συνεχίζεται το «θρίλερ» με την κακοποίηση και τον βασανισμό του χάσκι στην Αράχωβα. Η πραγματογνωμοσύνη αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του χάσκι και να διαλευκανθεί αν δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων ή από άνθρωπο.


Σύμφωνα με το MEGA, το σενάριο της επίθεσης από αγέλη σκύλων φαίνεται να ανατρέπεται καθώς υπήρξαν μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν στις Αρχές όσα γνώριζαν γύρω από τον θάνατο του σκύλου.

Την ίδια ώρα, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις ισχυρίζονται πως γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης. Συγκεκριμένα, όπως λένε, πρόκειται για άνθρωπο που έχει πολλές διασυνδέσεις, ενώ έδωσαν ακόμη και τελεσίγραφο 48 ωρών ώστε να αποκαλυφθεί το όνομα.

Έδεσαν τον δράστη

Ένας άνδρας βρέθηκε ενώπιον των Αρχών για δεύτερη φορά και έδωσε περισσότερα στοιχεία για τη μοιραία νύχτα που βασανίστηκε το άτυχο χάσκι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είχε βρεθεί ξανά στο αστυνομικό τμήμα και να είχε δώσει πριν από κάποιες μέρες πληροφορίες για την συγκεκριμένη νύχτα της κακοποίησης του Όλιβερ. Η συγκεκριμένη κατάθεση φαίνεται πως έχει δώσει και τη δυνατότητα στις Αρχές να «δέσουν» τον δράστη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο newsit.gr η Μάρθα Πουλτίδου, ο συγκεκριμένος άνδρας υποστήριξε πως γνωρίζει και μέχρι και το σημείο που βασανίστηκε ο Όλιβερ.

«Και εμείς μαθαίνουμε ότι ο άνθρωπος αυτός κατέθεσε πως όλα έγιναν σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων από το σπίτι που έμενε ο Όλιβερ. Αυτό είναι πάρα πολύ λογικό, δεν θα μπορούσε ο σκύλος να περπατήσει μεγαλύτερη απόσταση με τέτοια κακοποίηση που είχε δεχτεί. Εμείς από την πρώτη στιγμή έχουμε πει ότι όλα όσα συνέβησαν στον άτυχο Όλιβερ έγιναν πολύ κοντά στο σπίτι του», σημειώνει η κ. Πουλτίδου.

Η ίδια υπογραμμίζει πως στη συγκεκριμένη υπόθεση θα υπάρχουν σύντομα εξελίξεις. «Έχουμε πει από την πρώτη στιγμή πώς το σενάριο για την επίθεση αγέλης κατά του Όλιβερ δεν υφίσταται. Πιστεύουμε πώς τις επόμενες ημέρες θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.