Ρέντη: Γιατί αναβλήθηκαν τα νευρολογικά τεστ στον αστυνομικό που ακρωτηριάστηκε

«Γονατίζει» το ΕΣΥ με 635 νέες εισαγωγές

Θα δείξουν την κατάστασή του

Αναβολή μέχρι την Παρασκευή (22/12) θα λάβει η προσπάθεια των γιατρών να προχωρήσουν στη νευρολογική εκτίμηση του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα επεισόδια στο Ρέντη.


Όπως αναφέρει το iatropedia.gr, οι εξετάσεις στις οποίες υπέβαλλαν τον αστυνομικό το πρωί (20/12) οι θεράποντες γιατροί του, έδειξαν πως το επίπεδο των κατασταλτικών φαρμάκων που του χορηγούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα (και τα έχουν πλέον διακόψει), κυκλοφορούν ακόμη στον οργανισμό του.

Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να περιμένουν δύο ημέρες ακόμη, έως την ερχόμενη Παρασκευή, για να ξεκινήσουν τα ειδικά νευρολογικά τεστ που θα οδηγήσουν στη νευρολογική διάγνωση των πιθανών βλαβών που έχει υποστεί ο οργανισμός του από την ακατάσχετη αιμορραγία και τον σοβαρό τραυματισμό του που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του κάτω άκρου.

Ωστόσο, σύμφωνα με το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το Νοσοκομείο, «ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωνεφρική κάθαρση. Έχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα, προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.