Αντίστροφη μέτρηση: Σφίγγει ο κλοιός για τον φονιά του Όλιβερ…

Αντίστροφη μέτρηση: Σφίγγει ο κλοιός για τον φονιά του Όλιβερ…

Συνεχίζονται οι έρευνες

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου του Όλιβερ, στην Αράχωβα, έρχονται στη δημοσιότητα.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και το πόρισμα αναμένεται να κατατεθεί στην εισαγγελία προκειμένου να βγει συμπέρασμα για την πρωτοφανή υπόθεση.

Στη «σκιά» των καταγγελιών για συγκάλυψη, η επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, αποκάλυψε πως γνωρίζει το όνομα του ανθρώπου που κακοποίησε τον Όλιβερ στην Αράχωβα.

Μιλώντας στον Focus FM 103.6, αναφέρθηκε στην υπόθεση, δηλώνοντας έξαλλη με όσα έχουν γίνει. Υποστήριξε ότι το άτυχο ζώο κακοποιήθηκε από άνθρωπο, αφήνοντας αιχμές κατά της αστυνομίας που είχε κάνει λόγο για επίθεση από αγέλη ζώων.

«Ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα μπορεί να το κάνει στον οποιονδήποτε» τόνισε μεταξύ άλλων.

«Αν δεν τον συλλάβουνε θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος. Ξέρουμε το όνομά του. Έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία η οποία “κοιμάται όρθια”. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Το ξέρουν άπαντες και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα” συνέχισε, ισχυριζόμενη ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος “έχει γερό δόντι” “σε εισαγγελείς, αστυνομίες, πολιτικούς» είπε η κ. Πουλτίδου, δείχνοντας πως ο κλοιός σφίγγει γύρω από το πρόσωπο που κακοποίησε το χάσκι.

«Θα εκπλαγείτε γιατί δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που φανταζόμαστε. Γιατί φανταζόμαστε σεξουαλική κακοποίηση, διαστροφή δηλαδή ενός ανθρώπου, να κάνει αυτό το σεξουαλικό έγκλημα. Δεν είναι σεξουαλικό ακριβώς το έγκλημα. Κάτι άλλο υπάρχει το οποίο θα αποκαλυφθεί μόλις συλληφθεί ο άνθρωπος” τόνισε η Μάρθα Πουλτίδου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.